FX 6300 sistem çok ısınıyor

O

OceanWave

Ziyaretçi
Arkadaşlar bilgisayar sabahtan beri çalışıyor fakat pek oyun oynamadım hep boşta durdu. Şuan bir oyun yüklüyorum merakım üzerine bir tek o oyun ve Chrome açık. Oyun oynamıyorum şuan. Sistem nedense aşırı sıcak.

Cpu kullanımına falan baktım %20 ' de falan geziyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Ekran kartı bile ısınmış. Hava şuan baya sıcak ama o kadar etki edeceğini sanmıyorum.

Okuyamayan olursa işlemci 63 derece. Biraz Paint terk oldu kusura bakmayın.

• Amd Fx 6300
  • ASUS HD7850 2 GB 256 BIT
  • ASUS M5A97 LE R2.0
  • 4 GB GSKILL 1600 MHZ
  • CORSAIR 200R

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci için stok soğutucu mu kullanıyorsunuz?

İyi bir noktaya değindiniz. Evet stok fan. Söylemeyi unuttum. Ama 2 gün önce kasayı temizledim ondan önce sessiz sakindi şimdi delirdi.

Bilgisayarınızda düzenli virüs taraması yapıyor musunuz?

Ben de de ayni işlemci var ilk başlarda ben de stok fan kullaniyordum boşta sıcaklık hep 50-60 larda geziyordu ve ben de gittim Coolermaster T4 soğutucu aldım şimdi boşta 32-38 lerde geziyor. Ne yazık ki AMD nin stok fanları hic iyi değil onerim başka bir soğutucu almanız.

Lütfen AMD stok fanlarına tabiri cazise "b*k atmayın" arkadaşlar. Stok fanla boşta 25 derecede kullanıyorum FX6300'ümü kasam 200r ve ek fan yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…