sırma saçlı kel adam Megapat Katılım 6 Şubat 2016 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2016 #11 Bütçenizi aşıyor diye yazmadım. Teknobiyotik'te 685TL. Bütçenizi artırabilirseniz bunu alabilirsiniz.
Bütçenizi aşıyor diye yazmadım. Teknobiyotik'te 685TL. Bütçenizi artırabilirseniz bunu alabilirsiniz.
SixFlayingDragons Megapat Katılım 7 Ağustos 2016 Mesajlar 228 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2016 #12 Şimdi şöyle, Vatan'dan baktım da GTX 950 2 GB olanı 630 TL imiş. GTX 960 2 G olanı 660 TL. Bu RX 460 daha iyi bir kart mı bunlardan? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2016
Şimdi şöyle, Vatan'dan baktım da GTX 950 2 GB olanı 630 TL imiş. GTX 960 2 G olanı 660 TL. Bu RX 460 daha iyi bir kart mı bunlardan?
sırma saçlı kel adam Megapat Katılım 6 Şubat 2016 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2016 #13 Arem dedi: Rx460 almak daha mantikli gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... O da olabilir. Mhz değerlerini karşılaştırdım hemen hemen yakınlar. Arkadaş hangisini tercih eder bilemiyorum. RX 460 yeni bir kart. Bu kartı da tercih edebilirsin. Buradan ulaşabilirsiniz.
Arem dedi: Rx460 almak daha mantikli gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... O da olabilir. Mhz değerlerini karşılaştırdım hemen hemen yakınlar. Arkadaş hangisini tercih eder bilemiyorum. RX 460 yeni bir kart. Bu kartı da tercih edebilirsin. Buradan ulaşabilirsiniz.
SixFlayingDragons Megapat Katılım 7 Ağustos 2016 Mesajlar 228 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2016 #14 sırma saçlı kel adam dedi: O da olabilir. Mhz değerlerini karşılaştırdım hemen hemen yakınlar. Arkadaş hangisini tercih eder bilemiyorum. RX 460 yeni bir kart. Bu kartı da tercih edebilirsin. Buradan ulaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yeni bir kart olduğu için şimdi tam emin olamadım o kartla ilgili, ama GTX'ler düşünülebilir. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2016
sırma saçlı kel adam dedi: O da olabilir. Mhz değerlerini karşılaştırdım hemen hemen yakınlar. Arkadaş hangisini tercih eder bilemiyorum. RX 460 yeni bir kart. Bu kartı da tercih edebilirsin. Buradan ulaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yeni bir kart olduğu için şimdi tam emin olamadım o kartla ilgili, ama GTX'ler düşünülebilir.
Creeptomani Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2016 Mesajlar 2.029 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2016 #15 Silinen üye dedi: Yeni bir kart olduğu için şimdi tam emin olamadım o kartla ilgili, ama GTX'ler düşünülebilir. Genişletmek için tıkla... Yeni mimari güç tüketimi düşük Rx 4xx serisinin. Performansı gelecek yazılım güncellemeleriyle Dx12 ile daha da yüksek olacaktır önümüzdeki günlerde. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2016
Silinen üye dedi: Yeni bir kart olduğu için şimdi tam emin olamadım o kartla ilgili, ama GTX'ler düşünülebilir. Genişletmek için tıkla... Yeni mimari güç tüketimi düşük Rx 4xx serisinin. Performansı gelecek yazılım güncellemeleriyle Dx12 ile daha da yüksek olacaktır önümüzdeki günlerde.
SixFlayingDragons Megapat Katılım 7 Ağustos 2016 Mesajlar 228 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2016 #16 Creeptomani dedi: Yeni mimari güç tüketimi düşük Rx 4xx serisinin. Performansı gelecek yazılım güncellemeleriyle Dx12 ile daha da yüksek olacaktır önümüzdeki günlerde. Genişletmek için tıkla... Anladım, ay sonuna doğru alacağım inşallah bakalım nasip. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2016
Creeptomani dedi: Yeni mimari güç tüketimi düşük Rx 4xx serisinin. Performansı gelecek yazılım güncellemeleriyle Dx12 ile daha da yüksek olacaktır önümüzdeki günlerde. Genişletmek için tıkla... Anladım, ay sonuna doğru alacağım inşallah bakalım nasip.