FX 6300 sistem kasma sorunu

StageGuitar

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaslar oncelikle selamlar.
Yeni bilgisayar dizdim oyunlarda 150 200 FPS'den asagı almıyorum oyun kasıyor. Nedeni ne olabilir? Bilgisayarımın ozellikleri:
AMD FX x6 6300 islemci
Msı Gaming 970 anakart
Msı R7 370 256 bit ekran kartı
DDR3 1600 MHz CL9 4x2 RAM
1TB hard disk
600 watt'lık Everest'in kasası
Arastırmalarıma gore monıtorden kaynaklanabilir diyorlar. Monitorün Hz hızından olabilir mi? Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşletim sisteminiz nedir? Driver'lar düzgün kuruldu mu? Monitörünüzün özellikleri ne? Kasma derken 150-200 FPS'lerden düşüş mü yaşıyorsunuz yoksa 150-200FPS'i görmenize rağmen kasıyor mu? İnternetinizde Ping olabilir.

İşletim sisteminiz nedir? Driver'lar düzgün kuruldu mu? Monitörünüzün özellikleri ne? Kasma derken 150-200 FPS'lerden düşüş mü yaşıyorsunuz yoksa 150-200FPS'i görmenize rağmen kasıyor mu? İnternetinizde Ping olabilir.
Evet driver'ları vatanbilgisayar teknik ekibi kurdu. FPS yuksek oldugu halde kasıyor. Monitorum HZ 60. 32bit işletim sistemi W7 64 bit. Video cekerken alıyorum o kadar FPS.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle Windows 10'a geçin ekran kartınız DX12 için ideal. Daha sonra tekrar Driver'ları kurun. Sisteminizde yazılımsal bir hata olmalı

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı