FX 6300 sistem Valorant'ta kaç FPS verir?

ibrahimanar

Centipat
Daha fazla  
Sorudada belirttiğim üzere Valorant'ta kaç FPS alabilirim? Sadece Valorant'ta değil CS:GO - LoL gibi oyunlarada FPS tahmininiz varsa yazaranız sevinirim.
Sistemim:

• 500GB HDD -- 500GB SSD.
  • 8 GB RAM.
  • GT 1030 Low profile GDDR4.
  • AMD FX 6300 işlemci.

Son düzenleyen: Moderatör:
8 GB RAM ile Valorant'ta iyi bir performans bekleme. İmzada'ki sistem de 8 GB RAM varken Valorant da her şey en düşük 1080p de 120-130FPS alıyordum 5V5'te. 16 GB yapınca ise ölüm maçında en yüksek ayarda bile 200 alıyordum. 8 GB RAM varken ölüm maçında 100'ü bile zor görüyordum. Farkı sen anla artık.

FX 6300 günümüzde hâlen iyi bir işlemci. Valorant'ta ortalama 200-250 FPS arası oynarsın diye tahmin ediyorum.

Eski işlemcim bu arada. Bundan 3 sene önce, 8 GB ram ve fan ile birlikte 350 liraya satmıştım.

Son düzenleme:
FX 6300 günümüzde hâlen iyi bir işlemci. Valorant'ta ortalama 200-250 FPS arası oynarsın diye tahmin ediyorum.

Eski işlemcim bu arada. Bundan 3 sene önce, 8 GB ram ve fan ile birlikte 350 liraya satmıştım.
Ben imzada ki sistem ile zar zor 200-230 arası alıyorum o arkadaş nasıl alsın ? Valorant sistem isteyen bir oyun. CS desen anlarım. Sistem istemekten kastım optimizasyonu kötü.

Ben imzada ki sistem ile zar zor 200-230 arası alıyorum o arkadaş nasıl alsın ? Valorant sistem isteyen bir oyun. CS desen anlarım. Sistem istemekten kastım optimizasyonu kötü.
Haklısınız hocam, 8GB ram varmış şimdi gördüm. R51600AF ve GT640'la oynuyorum, ortalama 150-300fps (Haritadan haritaya ortalaması değişiyor.) arası alıyorum ben de.

Daha ne yazmamı istiyorsun? Beyin gücüm ile alacağın FPS'i söyleyemem sonuçta.

Kendi aranızda tartışıyorsunuz. Sadece tahmini FPS yazmanız yeterli sistemden anlasaydım zaten buraya yazmazdım.
Sizin sisteminizin performasını bilmiyorum.

Burada kendi sistemimim performansını yazdım. Sana orada her türlü FPS değerini verdim. Tahmini FPS değerini nasıl verebilirim ? Sana diyorum ki 8GB ram ile bir şey bekleme. Kendi (İMZA)'da ki sistem de bile 8GB Ram iken oyun zorlanıyordu.
@ibrahimanar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…