FX 6300 sistem Windows 10 Update sonrası ısınıyor

erenn37

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba herkese, benim bilgisayarımda şöyle bir sorunla karşılaşıyordum. İşlemcim boştayken bile 75 derecelere falan ve oyunlarda ara ara 200 FPS alırken bir anda 30 FPS'ye düşüyordu ve bilgisayarı çok zorluyordu. Yine aynı şekilde işlemci 70'li derecelere çıkıyordu ve kendini kapatıyordu bazen macun sürdürdüm yine aynıydı. Sonra format atınca bu olay düzeldi. Bilgisayara güncelleştirme gelmişti güncelleştirmeyi yaptım ve yaptığım an bilgisayar yine aynı şekilde 70'li derecelere çıkıyordu. Ben de updatelereden dolayı olabilir diye düşündüm ve bilgisayarı geri yükleme yapıp güncellemeden 30 dakika öncesine geri yükleme yaptım ve sorun şu anlık çözüldü. Acaba bunu nasıl başka türlü düzelteceğim? Update atmaya korkuyorum aynı sorun olacak diye ve Windows 8.1'e geçmek istiyorum. Acaba yine aynı sorunla karşılaşır mıyım?

İşletim sistemim: Windows 10 Pro.

Bilgisayarım:
AMD FX 6300 3.5 GHz 6 çekirdek.
GTX 750 Ti 2 GB 128 Bit.
8 GB RAM.
ASUS M5A78L-M lx3.

Şimdiden teşekkürler :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı