FX 6300 Sistem Yükseltme

Dostname

Hectopat
Daha fazla  
Bu sisteme uygun ekran kartı ve SSD almak istiyorum. Bütçe 1200 TL yardımcı olur musunuz ?

Sistem
  • MSI 970 GAMING AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart
  • AMD FX X6 6300 Soket AM3+ 3.5GHz 14MB Önbellek 95W 32nm İşlemci
  • ZALMAN MS800 PLUS MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA
  • ZALMAN ZM700-GV SERİSİ 80PLUS BRONZ 700W GÜÇ KAYNAĞI

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, SSD için biraz sabret kenara para ayır ilerleyen zamanlarda alırsın. Ekran kartını yüksek tutman daha iyi olur ilerisi için ona göre paranı ayarla bence.:)

öncelikle yorumunuz için teşekkürler amd rx480 sence o performansa göre o fiyat iyi mi alınır mı ?
yoksa gtx serisinemi bakalım csgo ve knight üzerinde kasmadan oynamak istiyorum bütceyi 2bin tl de yapabilirim

arkadaşlar yanlış karar vermek istemiyorum sizlerden cevap bekliyorum bütçeyi 2bin tl ye kadar çıkarttım
amd sağlam ekran kartı ve ssd kullanacağım normal hdd kullanmayacağım
lütfen acil dönüş yaparsanız bugün alacağım.

Usta verilen tavsiyelerdeki hiçbir ekran kartı ile CS:GO veya Knight'ta fps problemi yaşamazsınız. RX 480'in performansa göre fiyatı iyi bence. Gtx 1060 ile Rx 480 incelemesine de bir göz atın isterseniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Performans olarak hemen hemen denk kartlar. CS:GO tarzı oyunlarda 1080P monitörlerde her türlü işini iyi yaparlar. Devasa olarak görülen GTA5 bile 60 FPS üzeri oynarsın 2 kartta da ama fiyat unsuru göz önüne alındığı zaman AMD daha iyi oluyor arada çünkü neredeyse 200TL fark var.
Not: Fiyat farkını 200 TL dememin sebebi stok durumuna göre marka değişeceği içindir.

Ha unutmadan şunu da söyleyeyim AMD vulkan ile bazı oyunlarda %20 bazı oyunlarda %30 performans artışı yakalıyor. NVDIA da vulkan destekliyor fakat onun performans artışı AMD kadar olmuyor %10-%20 arası oynuyor.

Öncelikle güzel yorumlarınız için teşekkürler
ekran kartı rx480 msi aldım
ssd samsung evo 750 serisi 120 gb ssd aldım
performans da hala düşüklük söz konusu donmalar takılmalar oluyor
ram ile alakalı bir durum olabilir mi ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı