Fx 6300 Sistem

Neden ki sapphire r9 270x'in çekirdek hızı gtx760'ın çekirdek hızından 100 mhz daha fazla ve diğer özellikleride hemen hemen aynı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden ki sapphire r9 270x'in çekirdek hızı gtx760'ın çekirdek hızından 100 mhz daha fazla ve diğer özellikleride hemen hemen aynı.
Çekirdek hızı son bakılacak şeylerdir. GTX760 daha performanslı fakat seçim tabiki size kalmış.

Orası size kalmış Amd isterseniz R9 270x alın Nvidia isterseniz Gtx760 alın. Sistem güzel fakat kasa Xıgmatek yapabilirsiniz isterseniz daha güzel duruyor.

Neden ki sapphire r9 270x'in çekirdek hızı gtx760'ın çekirdek hızından 100 mhz daha fazla ve diğer özellikleride hemen hemen aynı
Her şey çekirdek hızı değil. Oc ile ona yetişebilirsin. Soğutma olarak ASUS DC2 soğutması kalitelidir. Performans bakımından gtx760 daha ileri dönüktür ama yinede sen bilirsin aklına hangisi yatarsa onu al.

Çekirdek hızı son bakılacak şeylerdir. GTX760 daha performanslı fakat seçim tabiki size kalmış.
Aralarında çok büyük fark varmı gtx760 r9 dan çok daha iyi mi yani? %kaç daha performanslıdır sizce?

Orası size kalmış Amd isterseniz R9 270x alın Nvidia isterseniz Gtx760 alın. Sistem güzel fakat kasa Xıgmatek yapabilirsiniz isterseniz daha güzel duruyor.
Vatandan kasanın linkini bi yollarsanız sevinirim bi bakayım merak ettim

Kasa yapılabiliyorsa rc 380 yapılmalı. Xigmatek asgard 382 almak isterseniz önermem. 12v kanalından 482 watt veriyor psu su çok kaliteli değil.

O zaman Corsair 200R öneririm çok muhteşem bir kasa iç hacmi geniş malzeme kalitesi çok iyi. Ben kullanıyorum çok iyi bir kasa. 8 adet fan yerleştirme imkanı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…