FX 6300 Sistemde Format Sonrası Performans Düşüklülüğü

TeuDark

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar öncelikle, 6 aydan beri PC başına oturmuyordum. Ta ki işten çıkana kadar, 8 ay önce falan zaten bilgisayarımda problem olmaya başladı. CSGO da sabit 250 300 FPS alıyordum. Smoke falan fark etmiyor zaten. Smoke içi 250 270. Her neyse H1Z1 de çok güzel kasmadan 100 150 arası alıyordum işte sonra bilgisayarı formatladım, çok doluydu format attıktan sonra CSGO da 100 150 arası almaya başladım. Şuan H1Z1 de oyuna girene kadar 40 kişi kalıyor, 20 30 FPS alamıyorum. H1Z1 de bazen tüm driverleri yaptım bilgisayarı performansa aldım. OC'u çalıştırdım, BIOS'u güncelledim zaten AMD Radeon'dan her şey güncel fakat ben ekran kartımı AMD Radeon R7 200 series AMD'nin sitesine girin bakın böyle bi ekran kartı yok yani çıkmıyor. 240'ı çıkıyor ama benim ekran kartım yok. Bundan dolayı olan bi sıkıntı olacağını bakarsanız düşünmüyorum tabi olabilir ama 100 150 fps etkileyecek kadar olamaz bence. İşlemcinin 6 çekirdeğini de kullanılır hale getirdim nafile. RAM'ler dahil sabit 8 de onlarda yani arkadaşlar 4 yıl önce kendi ellerimle topladım kendi ellerimle yaptım hatta Recep Abiyi izleyerek yapmıştım montajı ama gel gelelim bugün durumu böyle yani. İşlemci ve ekran kartının macunlarını falan yeniledim bu arada yani PC tertemiz. Son olarak PC'nin özelliklerini yazayım size.

AMD Radeon R7 200 series
Anakart MSI 970 Gaming
İşlemci AMD FX 6300 3.5 GHz (3.5 fakat BIOS'tan OC'u açtım 4.1 oldu bu nasıl bir şey anlamadım).
8 GB RAM var, bir de 1 TB Harddisk.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı