Emir13 Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 481 Çözümler 2 16 Temmuz 2022 #1 RAM Hyperx genesis Dual 4+4gb DDR3 1600Mhz SSD veya HDD modeli KINGSTON SA400S3120GB & Seagate Baraccuda 500GB Ekran kartı Asus Phoneix GT 1030 Anakart Gigabyte GA780T-D3L İşlemci FX-6300 Merhaba şu sıralar mavi ekran hatası alıyorum canımı sıkmaya başladı bu konu. Bir önceki açtığım konuyada bakarsanız çok iyi olur şimdiden teşekkür ederim. Minidump: Minidump Dosyaları Ek olarak sürekli karşıma çıkmaya başladı bu sorun. Bazen MSConfig ile düzeltiyorum bazen kendi çözülüyor. Son düzenleme: 16 Temmuz 2022
Merhaba şu sıralar mavi ekran hatası alıyorum canımı sıkmaya başladı bu konu. Bir önceki açtığım konuyada bakarsanız çok iyi olur şimdiden teşekkür ederim. Minidump: Minidump Dosyaları Ek olarak sürekli karşıma çıkmaya başladı bu sorun. Bazen MSConfig ile düzeltiyorum bazen kendi çözülüyor.
KS KS Emir13 Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 481 Çözümler 2 24 Ağustos 2022 #11 Umut Nas dedi: @Emir13 merhaba, Güncel dump paylaşır mısın? Genişletmek için tıkla... Dosyalar bozuk diye biliyorum ama bakayım direkt paylaşayım. Minidump SSD ve HDD'ye bad sector gibi testleri yapmıştım SSleri mevcut. Bugün Memtest86 yazılımınıda çalıştırdım. Fakat orada da bir şey çıkmadı. Son düzenleme: 25 Ağustos 2022 Artı 0 Eksi
Umut Nas dedi: @Emir13 merhaba, Güncel dump paylaşır mısın? Genişletmek için tıkla... Dosyalar bozuk diye biliyorum ama bakayım direkt paylaşayım. Minidump SSD ve HDD'ye bad sector gibi testleri yapmıştım SSleri mevcut. Bugün Memtest86 yazılımınıda çalıştırdım. Fakat orada da bir şey çıkmadı.