FX 6300 sistemden i3 6100 sisteme geçmek mantıklı mı?

Makaleler
2
Yer
Almanya / Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar çıkan her oyunu oynayan biri değilim şu an sadece Battlefield serilerini oynuyorum ve 64 kişilik haritalarda işlemci &100 kullanımın altına inmiyor. Almam gerekenden daha az FPS alıyorum. Elimdeki sistemi satıp i3 6100 tabanlı sistem toplamayı düşünüyorum ekran kartını da satıp GTX 970 ya da RX 480 alırsam ne kadar mantık olur bu değişim? Sistemi değiştirirsem işlemciyi en fazla 5 ay kullanıp değiştirebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İ3 6100 güçlü bir işlemci ama rx 480 gibi bir kartı taşıyacak kapasitede değil. Az miktarda darboğaz olabilir. Ya i5 6400 veya üstü işlemci al ya da ekran kartını rx 470 yap.

• Çıkmış kafadan bir darboğaz herkes herşeye darboğaz diyor çözemedim arkadaş adam pentiumla titan test ediyor darboğaz olmuyor bunlar herşeye darboğaz diyorlar.

Daha 150 mesajın var ve gelmiş bana araştırma yap diyorsun ya başka birşey demiyorum.
AMD FX-6300 CPU Compatible PC GPUs
Şahsen bende ınsanlara karşı çok yorum yapan biri değilim ancak eminim ki sizde biliyorsunuzdur sitelerin, grupların bir çoğunda ghost diye adlandırılan insanlar vardır. Bende 2014 yılından üyeyim ancak daha çok ghost takılıyorum, sadece yorumu belirtip çekiliyorum yani çok aktif olarak yorum atan biri değilim insanların bilgisini mesaj sayısına göre ölçmenizi tavsiye etmem İyi günler dilerim

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesaj sayısı bahane, bilgi sahibi olmadan yorum yapıp insanları yanlış yönlendirmek şahane. Sen adama destek veriyorsun ama her neyse konuyu uzatmayın. RX 480 FX 6300 ile darboğaz yapmaz sitede'de belirtilmiş.

Neye göre darboğaz yapar? RX480 anlatıldığı gibi GTX 980 ile yarışabilen bir kart değil. Hatta GTX 970'i bile birkaç oyunda geçiyor. Yani darboğaz yapmaz. Belki 64 kişilik Battlefield serverında biraz darboğaz yapabilir ancak bunun için fazladan 200 TL vermeye değer mi tartışılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…