Mesaj sayısı bahane, bilgi sahibi olmadan yorum yapıp insanları yanlış yönlendirmek şahane. Sen adama destek veriyorsun ama her neyse konuyu uzatmayın. RX 480 FX 6300 ile darboğaz yapmaz sitede'de belirtilmiş.
Adama neden destek vereyim güzel kardeşim tanımam etmem? Sadece insanların bilgisini mesaja göre yargılamaman gerektiğini söylüyorum şimdi biri girse her konuya yorum kassa 800 yorum yaptı ama hepsi saçma sapan işe yaramaz yorumlar, senın işe yarar 750 yorumun var o senden daha mı bilgili olacak? Sen nasıl düşünmek istiyorsan düşünebilirsin sana kalmış, dahada yazma gereği duymuyorum eminimki okuyanlar neyin ne olduğunu tarafız şekilde anlayacaktır, sana hayatta başarılar dilerim . Bu arada ben konuda darboğaz yapar,yapmaz olayına yorum yapmadım ben olsam hatalı olduğunu yazar bir dahada cevap vermem neden uğraşma gereği duyayım ki?
Mesaj sayısı bahane, bilgi sahibi olmadan yorum yapıp insanları yanlış yönlendirmek şahane. Sen adama destek veriyorsun ama her neyse konuyu uzatmayın. RX 480 FX 6300 ile darboğaz yapmaz sitede'de belirtilmiş.
İ3-6100 alıcaksanız geçmeyin. İ5-6400 üstü bir işlemci alacaksaniz geçin.
Bu arada 970 ve 480 ile 6300 ve 6100 darboğaz yapıyor bu kartlar alınacaksa 6400 üstü alınmalıkı verim elde edilsin bu arada dx12'de 970'e fark atıyor 480.
i3 6100 ile RX 470 kullanan arkadaşlarımız var sosyalde. GTA V gibi oyunlarda işlemci kullanımının %100'lere ulaştığını sistemin darboğaz sınırında olduğunu söylüyorlar. Bunu doğrulayan testler de var. RX 480 darboğaz yapacaktır dersek yanlış olmaz.
Şu da RX 470 ile olan BF1 testi tam da söylendiği gibi ucu ucuna;
Şu da RX 480 ile olan BF1 testi oyun ayarlarında çözünürlüğe dikkat edin;
Bu çözünürlükte kullanarak darboğazın önüne geçilebilmiş. Destekleyecek monitörünüz yoksa VSR kullanmanız gerekir. Ek olarak bu test açık beta sürecinde yapılmış. Oyunun şu an daha ağır olduğunu ve daha fazla işlemci gücü istediği söyleniyor.