FX-6300 Sisteme Eklemem Gereken Bir Şey Var mı?

Oğuzhan Azat

Hectopat
Arkadaşlar bilgisayarı aldım 1300₺ye arkadaşımdan. Elimde 700₺ daha var sistemimi yazacağım ve eklemek istediklerimi de yazacağım şimdiden teşekkürler.

• İşlemci: AMD FX-6300
  • Anakart: ASUS M5A97 R2
  • RAM: Kingston 8gb CL9 1600mhz
  • GPU: ASUS Direct CU II HD7870 GDDR5 2Gb
  • HDD: Toshiba 500gb 7200RPM 16mb
  • Güç Kaynağı: Zalman ZM600-LX 600W

Evet sistem bu arkadaşlar ben bu sisteme bunları eklemek istiyorum ;

• Kasa: Zalman Z3 PLUS Black
  • SSD: Sandisk Extreme II 120gb

İşlemci Soğutucusu: Cooler Master Seidon 120v Su soğutma

Evet arkadaşlar bunları alacağım ek olarak da. Öncelikle SSD ve kasayı büyük ihtimal değiştireceğim. Su soğutma için bir şey diyemeyeceğim. Bunlara verecek tam bütçem 700₺ değildir. Bu ürünler toplamda 600₺ tutuyor. Bazı yerlerde daha ucuz olabilir. Ben Hepsiburada.com'dan baktım. Kalan 100₺ile BF4 alacağım. Neyse uzatmadan söyleyeyim Su Soğutmaya gerek var mı ? Stok fan ile çalışır mı? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Su soğutma OC yapmayacaksanız gereksiz. Hava soğutma yeterli. SSD bütçe varsa şart tabiki. Eski kasa güzelse değiştirmeye gerek yok bence.

Su soğutmaya gerek yok ama stok fan da kullanmanı tavsiye etmem.

VATAN COMPUTER - SAPPHIRE - R9 270X DUAL-X OC GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kart

VATAN COMPUTER - COOLER MASTER - HYPER 212 EVO LGA775/1155/1156/1366/2011 & AM2/AM2+AM3/AM3+/FM1

Ayrıca bütçeni çok aşmak istemiyorsan SSD almak zorunda değilsin. Sana bu iki ürünü öneririm. Ama bir süre stok fan ile idare ederim diyorsan sana bu kartı al derim kesinlikle ğişman olmazsın. VATAN COMPUTER - SAPPHIRE - R9 270X TOXIC GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kart

R9 270X ile HD 7850 aynı performanstalar. Ama benim kartım HD7870 bence yeni karta ihtiyacım yok ama yenil nesil bir ekran kartı işleri değiştirebilir. Teşekkurler

Bana kalırsa şimdilik sadece SSD alman yeterli olacaktır. Bilgisayarının kasası yoksa belirttiğin kasayı da alabilirsin. Cebinde kalan parayla da kulaklık, hoparlör gibi şeyler alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı