FX 6300 Sisteme Ekran Kartı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kulbe

Hectopat
Daha fazla  
Haziran ayında toplayacağım sistem şu beyler fakat ekran kartı konusunda çok kararsızım yardımlarınızı bekliyorum alacağım ekran kartı beni 6 sene idare etmeli uzun süre sistem toplamayacağım bir daha o yüzden ileriye dönük olursa iyi olur fiyat olarak 1000 TL'yi geçmeyecek yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
Sistem şu şekilde

KASA+PSU

Everest 916P Horse 750W 80+ Bronze PSU Siyah Kasa | Kasalar | EXA Bilgisayar - Hesaplı Alışveriş

ANAKART

970A-G46 AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart - AMD Uyumlu - Anakartlar - Vatan Bilgisayar

İŞLEMCİ
FX X6 6300 Soket AM3+ 3,5GHz 14MB Cache 32nm İşlemci - 938 Soket - İşlemciler - Vatan Bilgisayar

RAM
8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram - PC - Bellekler - Vatan Bilgisayar

HDD

3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk - 3.5 Diskler - Harddisk - Vatan Bilgisayar

Teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar; sitede 1 aydan uzun süre sonra alınacak sistem konusu açmanın yasak olması, tamamen sizin için düşünülmüş bir uygulamadır. Her an büyüyen ve gelişen teknoloji dünyası içinde, bir ay sonra satın alacağınız sistemi bu günden toplamak büyük bir hata olur. Çünkü piyasa içerisinde fiyatlar ve ürünlerin, yeni çıkan ürünler sonucu, fiyatlarının ve performanslarının değişmesi söz konusudur.

Kendinin ve değerli arkadaşlarımın zamanını daha fazla tüketmemen için konuyu kapatıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı