FX 6300 Sistemi Yükseltme

kmlzbn

Kilopat
Daha fazla  
  • FX6300 İşlemci
  • 970A-G46 Anakart
  • 8GB 1600MHz Bellek
  • 1TB Sabit Disk
  • Cooler Master RS500 PCAP-13 Güç Kaynağı
  • Cooler Master Elite RC-430 500W Kasa
  • AOC 23" Monitör
Uzun zamandır ekran kartı arayışı ıcındeydım. MSI RX470'e merak sardım. Ama darbogaz vıdeoları var. 1000TL ona vermek yerıne Ryzen 5 serisi bir işlemci ve ona uyumlu bır anakart almak ıstıyorum. İleriye donuk altyapıyı saglamlastırmak daha mantıklı gelıyor bana. Ama işin içinden çıkamıyorum. Çünkü bılgısayar parcalari ve uyum konusunda pek bılgıye sahıp degılım.

Şu ankı hazırda bulunan sistemime idarelık yenı bır Ryzen 5 serısı işlemcı ve ona uyumlu bır anakart alarak güçlendıremez mıyım? Diğer parçalarım hıc uyum saglayamazda bılgısayarı kullanamam mı? Eger mantıklı dıyorsanız ne onerırsınız? Ryzen 5 serısı bır ıslemcı ve ona uyumlu bır anakart onerebılırsenız cok sevınırım yalnız 1150TL'yi asla geçmemelı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda ekran kartın var mı?Eğer varsa ekran kartını,işlemciyi,anakartı ve 8 GB belleği satarak yeni bileşenlerle bilgisayarını güncel tutabilirsin.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı