Yoogi Decapat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #1 Sorum şudur arkadaşlar. Cidden başım yansın istemiyorum. GeForce 1050 Ti almak istiyorum. Sistemime uygun mu? İşlemci: AMD FX 6300 Anakart: M.25bc_m32bc Ekran kartı: AMD Radeon R7 240. RAM: 10 GB DDR3.
Sorum şudur arkadaşlar. Cidden başım yansın istemiyorum. GeForce 1050 Ti almak istiyorum. Sistemime uygun mu? İşlemci: AMD FX 6300 Anakart: M.25bc_m32bc Ekran kartı: AMD Radeon R7 240. RAM: 10 GB DDR3.
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #2 Darboğaz yaşayabilirsin.
S serkanyoruk92 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 1.806 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #3 O hangi anakart ilk defa görüyorum da
4 448762 Kilopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 3.857 Makaleler 2 Çözümler 32 26 Nisan 2021 #4 Uyumludur fakat biraz darboğaza maruz kalabilirsin.
UgurDur Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 743 Çözümler 12 Yer Technopat Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Nisan 2021 #5 İşlemci OC yaparsan darboğazı en aza indirirsin. O yüzden soğutmayı iyi tut. Sürprizbozan: Konu dışı. Konu dışı ama işlemcinden memnun musun?
İşlemci OC yaparsan darboğazı en aza indirirsin. O yüzden soğutmayı iyi tut. Sürprizbozan: Konu dışı. Konu dışı ama işlemcinden memnun musun?
Yoogi Decapat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #6 UgurDur dedi: İşlemci OC yaparsan darboğazı en aza indirirsin. O yüzden soğutmayı iyi tut. Sürprizbozan: Konu dışı. konu dışı ama işlemcinden memnun musun? Genişletmek için tıkla... Bu sistem ile GTA 5 oynadım. işlemci gayet iyi bence Penetrator God dedi: Darboğaz yaşayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bu darboğaz bana ne gibi bir sorun çıkartabilir acaba?
UgurDur dedi: İşlemci OC yaparsan darboğazı en aza indirirsin. O yüzden soğutmayı iyi tut. Sürprizbozan: Konu dışı. konu dışı ama işlemcinden memnun musun? Genişletmek için tıkla... Bu sistem ile GTA 5 oynadım. işlemci gayet iyi bence Penetrator God dedi: Darboğaz yaşayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bu darboğaz bana ne gibi bir sorun çıkartabilir acaba?
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #7 Yoogi dedi: Bu sistem ile GTA 5 oynadım. işlemci gayet iyi bence Bu darboğaz bana ne gibi bir sorun çıkartabilir acaba? Genişletmek için tıkla... İşlemcin ekran kartının tam potansiyelinde çalışmasına engel olur ve performansını düşürür. 100 FPS alacağın oyunda 50 FPS zor alırsın drop olur vs.
Yoogi dedi: Bu sistem ile GTA 5 oynadım. işlemci gayet iyi bence Bu darboğaz bana ne gibi bir sorun çıkartabilir acaba? Genişletmek için tıkla... İşlemcin ekran kartının tam potansiyelinde çalışmasına engel olur ve performansını düşürür. 100 FPS alacağın oyunda 50 FPS zor alırsın drop olur vs.
RinDoChi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 3.293 Makaleler 2 Çözümler 16 26 Nisan 2021 #8 Sorunsuz besler, gittiğim bir internet kafede bu kombinasyonla çoğu oyunu oynamıştım.
alidenjz Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1.303 Çözümler 2 Yer Türkiye Cumhuriyeti 26 Nisan 2021 #9 Hocam GTX 1050 ti ile darboğaz olabilir. İşlemciyi değiştirin.
Yoogi Decapat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #10 Penetrator God dedi: İşlemcin ekran kartının tam potansiyelinde çalışmasına engel olur ve performansını düşürür. 100 FPS alacağın oyunda 50 FPS zor alırsın drop olur vs. Genişletmek için tıkla... Aslında benim için 30 FPS üstü yeterli. Önereceğiniz bir işlemci var mı acaba? RinDoChi dedi: Sorunsuz besler, gittiğim bir internet kafede bu kombinasyonla çoğu oyunu oynamıştım. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle umuyordum, lakin cevaplar biraz daha rahatlattı. alidenjz dedi: Hocam GTX 1050 Ti ile darboğaz olabilir. İşlemciyi değiştirin. Genişletmek için tıkla... Önereceğiniz bir işlemci var mı acaba?
Penetrator God dedi: İşlemcin ekran kartının tam potansiyelinde çalışmasına engel olur ve performansını düşürür. 100 FPS alacağın oyunda 50 FPS zor alırsın drop olur vs. Genişletmek için tıkla... Aslında benim için 30 FPS üstü yeterli. Önereceğiniz bir işlemci var mı acaba? RinDoChi dedi: Sorunsuz besler, gittiğim bir internet kafede bu kombinasyonla çoğu oyunu oynamıştım. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle umuyordum, lakin cevaplar biraz daha rahatlattı. alidenjz dedi: Hocam GTX 1050 Ti ile darboğaz olabilir. İşlemciyi değiştirin. Genişletmek için tıkla... Önereceğiniz bir işlemci var mı acaba?