Çözüldü FX 6300 tabanlı sistem H1Z1 kasma sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

byleqox

Hectopat
Daha fazla  
Sistem ;
Ekran kartı : Asus R9 270 DirectCU II 2GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı
İşlemci : FX 6300 ( stok soğutucu )
Anakart : MSI 970 GAMING AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart
Ram : 1x Crucial 4GB Ballistix Tactical DDR3 1600MHz CL8 1.5V PC Ram
HDD : Seagate 500GB 7200 RPM
Kasa : XIGMATEK ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 500W MidT ATX SİYAH KASA

Temmuz ayında topladığm sistemin iyi olmadığını biliyorum fakat very low ya da lowda h1z1 oyununu oynayamıyorum oyunu yükleme ekranı yavaşlığını geçtim oyuna bir şekilde girdiğimde oyunun içinde öğeleri çabuk yüklemiyor o yüzden çok fazla takılıyor. Diğer oynadığım oyunda bir sorun yaşamadım hiç. ( CS:GO ). Oyun içinde işlemci ve ekran kartı sıcaklığı 60 civarı.
Can u run it'den baktığımda tavsiye edilen sistemin RAM hariç yeterli olduğu gözüküyor.
Benim düşümcem 4GB RAM'in yeterli gelmemesi ve HDD'den kaynaklı sorun olabilir. +4GB RAM ve SSD takmam durumunda düzelebilir.
Sorunu çözmem için tavsiyede bulunursanız sevinirim.

Çözüm
Sorunu çözdüm gibi. RAM'im DIMM 1'deydi, 2'ye aldım. Sorun bir anda çözüldü. Sadece oyuna çok yavaş giriyor. Onu da SSD alıp düzeltmeyi düşünüyorum.
Sorunu çözdüm gibi. RAM'im DIMM 1'deydi, 2'ye aldım. Sorun bir anda çözüldü. Sadece oyuna çok yavaş giriyor. Onu da SSD alıp düzeltmeyi düşünüyorum.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı