Fx 6300 tabanlı sisteme 600 TL'ye ekran kartı önerisi

Makaleler
7
Yer
Gotham City / U.S
Daha fazla  
Meslek
Süper Kahramanlık( Gotham Şehrinin Bekçisi)
Öncelikle herkese iyi forumlar, yeni kayıt oldum. Ekran kartı almayı düşünüyorum 2-3 ay içinde yeni çıkıcaklardan ya da şu anda piyasada olan 500-600 TL arası ekran kartı önerilerinizi bekliyorum.

Sistemim:
  • Anakart: Gigabyte 990XA-UD3 REV.3
  • Kasa: Xigmatek Asgard 382 Pure Black Edition 600 W
  • İşlemci: Amd Fx X6 6300 AM3+ 3.5 GHZ 14 MB cahce 95 W
  • Ram: 8 GB (2x4 GB)Ripjaws DDR3 1600 MHZ CL9 1.5V

Monitör çözünürlüğü 1280x1024 ileride değiştiriceğim.
Harddiskler 2 tane 230 gb seagate 4-5 yıllık onları da ileride değiştiriceğim.

Ve bu amd mantle desteği olan kart al diyorlar kararsız kaldım bu sistem için ve ileride çıkıcak oyunları oynamam için hangi kartı önerirsiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim önerdiğim kart daha iyi gpu hızları önemli değil gputweak ile halledersin o sorun değil. Ama alacaksan benim önerdiğimi alablirsin. Nvidia tarafından Gtx760'da fena kart söliyim indirimden 600'e alabilirsin.

Kardeşim R9 280 al benchmark'lara baktım R9 280 daha iyi.

R9 280 alabilirim hocam soğutması ve mantle desteği vardı değil mi?

1000 mhz geçiyormuş hocam r9 280 overclock yapınca Asus'un overclock programı vardı yanlış bilmiyorsam bir de hocam kasaya sığar değil mi Asgard 600 w kasa.

Evet var.

Sığar o kadar büyük bir kart değil sanırsam bu konuda fazla bir bilgim yok. İnternetten boyutlarına bakıp kasa içni ölçebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı