Hayır, 600W güç kaynağı harika bir şekilde yeter. Fakat o kasanın içindeki PSU 12V kanalından 432W veriyor. 12V kanalından 500W veren 600W PSU gayet yeterli.
1- AMD anakartlar 2133MHz destekler.
2- K350 modeli iyi değildir. Onun yerine başka tercihler yapın. (Örn: Zalman Z5 + Zalman ZM-600 LX)
3- 2400MHz ile 1600MHz arasında fark yok.
Technopat Sosyal'de ÖM sistemi kapalı. @Silinen üye yazarak bana zaten rahatlıkla ulaşabilirsin. Meşgul etmekle alakası yok, sistemle alakalı tüm soruları sorma hakkına sahipsin.
@Silinen üye pekala teşekkürler. Bana şimdi tavsite ettiğiniz 300tl aşagısında bir kasa var mı? İlk sorum budur.
Yok ise boş kasa ve ayrı power almak daha mı mantıklı?
Peki bu powerler kaç watt verim ile çalışıyor nerden anlayacağım?
Kaindoshi nin tavsiye ettiği ekran kartı nasıldır yoksa aynı serinin başka markalarımdan, üreticilerinden bildiğiniz ya da tavsiye edebileceğiniz ekran kartı var mıdır?
Nvidia serilerinin aynı fiyata olan ürünleri nasıldır acaba? Var mı tavsiyeniz?
Fx 6300 iyi midir? Başka geçebileceğim işlemci var mı aynı fiyatlarda?
Biraz uzun oldu sanırım bilgi olunca sorularımında sonu gelmiyor. Şimdiden teşekkürler hepsine yanıt bekliyorum @Kaindoshi
1- Kasa ve güç kaynağını her zaman ayrı tercih etmeyi belirtirim. Yukarıda da öyle yaptım, o ikiliyi düşün.
2- Kasa ve güç kaynağı ayrı tercih edilmeli. Güç kaynağı seçerken, 12V değerine dikkat.
3- Donanımların %80'i 12V kanalından beslenir. Güç kaynağının gerçek gücü 12V kanalından geçer.
4- Harika önermiş, şiddetle tavsiye ederim.
5- Aynı fiyata GTX770 var fakat R9 290, GTX770'i ezer.
6- FX-6300 iyidir.
Bu dörtlüden hangisi iyidir?
FİYAT-PERFORMANS olsun SOĞUTMA olsun garanti olsun oc olsun güvenilirlik olsun her yönden olsun hangi ürünü tavsiye edersiniz? @Silinen üye
Özellikle fiyat farkına değer mi benim için en önemli olan bu diyebilirim.
Yo ne yazık ki alabileceğim sadece o 4 ürün var. Max verebileceğim fiyat budur yani. 1100 bile çok. Hatta belki asusu bile alamam. Bahsettiğim 4 üründen hangisini fiyatına oranla önerirsiniz?
Sizide biraz meşgul ediyorum kusura bakmayın.