RC K380 almayın küçük kasa. Sakın almayın. Zalman z3 plus almanızı öneririm. Benim kasam RC K380 gerçekten dış görünüşü harika ama işlemci soğutucusu seçerken zorluk yaşadım. Kasamın üst kısmına fan takamıyorum tek soğutucu takabilme yeri var ve ram slotları kapanıyor. Zalman z3 kasa'da ise kasayı aldığınızda 2 fan oluyor yukarı kısımda.
Kasa olarak zalman almayı karar kıldım zaten. Öneriniz için gerçekten çok teşekkür ederim. Amma lakin şimdi r9 285 mi alsam hazır indirimde, yoksa hiç bulaşmayıp r9 290 hazır stoklara gelmişken alsam mı daha iyi olucak bilemiyorum aradaki fiyatta az değil yani.
Dostum bak işte. Kafam iyice karışıyor. Yapmayın böyle. İntelede sıcağım aslında ama ne bileyim amd kadar kanım kaynamadı nedense. Bilemiyorum. Açıkcası inteli hiç karıstirmamak daha iyi zaten kafam karışık. Siz bana bahsettiğim 2 ekran kartında yardımcı olsanız hangisini tavsiye edersiniz?
Performans olarak GTX 970 daha iyi R9 290'dan. Ama G3258 darboğaz yapacağından GTX 970, R9 290 performansı sergiler. GTX 970 daha az güç harcayan bir kart. İleride I3-4150 filan alabilirim dersen benim dediğim sistemi alabilirsin.