Bu parçalara bakarak birşey söylemek mümkün değil, ekran kartı ve PSU vs. de önemli ama bu parçalar 200 anca eder.İşlemci: FX 6300
Anakart: ASUS M5A78LM LX
RAM: Kingston Hyper X 8 GB 1600MHZ
Bu sistemi sahibindene koymayı düşünüyorum, sizce ne kadar eder ikinci el olan bu sistem?
Şu an 500 veren var buna dostum 200 biraz az değil mi?Bu parçalara bakarak birşey söylemek mümkün değil, ekran kartı ve PSU vs. de önemli ama bu parçalar 200 anca eder.
Get ile sattıysan 500 TL'de 50 TL kesiyor 450 TL kalıyor. Bence ucuza satmışsın. Her neyse hayırlı olsun.GET üzerinden 500 liraya sistem satın alındı. Tavsiyeler için sağolun.
FX serisi işlemciler rezalet olduğu için fazla bile.Get ile sattıysan 500 TL'de 50 TL kesiyor 450 TL kalıyor. Bence ucuza satmışsın. Her neyse hayırlı olsun.
Farkı ödemesi için 545 liraya koydum zaten elime geçen para 500 TL yine.Get ile sattıysan 500 TL'de 50 TL kesiyor 450 TL kalıyor. Bence ucuza satmışsın. Her neyse hayırlı olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.