Böyle bir şey yaptım. Toplam 2268.44TL. Bundan daha iyi ve daha ucuz bir sistem biliyorsanız bana soyleyebilir misiniz ya da bu sistem iyi mi günümüzde, alayim mı? Bana yardımcı olur musunuz? Genel olarak eksiklerin ve yanlışları vs. belirtirseniz sevinirim. Teşekkürler simdiden.
Intel anakarta AMD işlemci takamazsın. Intel toplayacaksan 100 serisi anakart ve 6000 serisi işlemci kullan. AMD toplayacaksan AM3+ soket bir anakart alman gerekiyor.
Islemciyi yeni alicaksan fx 6300 u alma. Athlon x4 860k al uygun fm2+ anakartla birlikte. Ekran karti olarak rx 470 almani oneririm. Butce belirtirsen yardimci oluruz.
Islemciyi yeni alicaksan fx 6300 u alma. Athlon x4 860k al uygun fm2+ anakartla birlikte. Ekran karti olarak rx 470 almani oneririm. Butce belirtirsen yardimci oluruz.
Toplam 2500 tl civarı olabilir cs go lol bfh1 gta 5 gibi oyunlar oynayacağım ultra ayar olmasa da olur araya monitör sığdirilabilirse iyi olur şimdiden teşekkürler geç döndüğüm için kusura bakmayin