FX 6300 ve GTX 1050 Ti sistem yükseltme

Soğtucun varsa işlemcini overclock yapabilirsin. Ortalama 4.5-4.8 GHz ye çıkıyor yoksa da stock fan la da overclock yapanlar var ama biraz tehlikeli tabiki sıcaklık değerlerini iyi kontrol ederek arttırmak lazım 4GHz ye falan.

Önerdiğiniz kasa soğutma açısından kötü bir kasa. Şu kasayı öneririm Cooler Master MB501L MasterBox RC-MCB-B501L-KANA60-S00 600W Pencereli - incehesap.com

O kasanın 80+ sertifikası yok.
Cooler Master gibi tanınmış ve iyi markalarda +80 şart değil tabi olsa daha iyi olur ama dediğim gibi o kasa soğutma açısından kötü bir kasa. Forumda biraz dolaşırsanız görürsünüz.

Cooler Master gibi tanınmış ve iyi markalarda +80 şart değil tabi olsa daha iyi olur ama dediğim gibi o kasa soğutma açısından kötü bir kasa. Forumda biraz dolaşırsanız görürsünüz.
Hangi marka olursa olsun 80+ sertifikası her zaman önemli.

Minimum 2200G öneririm. Ama isterseniz 3.nesil Ryzen işlemcileri de bekleyebilirsiniz.
Açıkçası amd den tiksiniyorum, inteli geçti falan diyorlar ama benim gözümde hala yerlerde. İntel olsa daha iyi olur
Bir siteden araştırıyordum aynısını gözüme ilişmişti, sizin kullandığınız ya da aklınızda olan var mı başka?
Hangi marka olursa olsun 80+ sertifikası her zaman önemli.
+80 oc yapılabilir mi demek?
Anakartın destekleyip desteklemediğini nerden öğrenirim?
Forumda yeniyim arkadaşlar neden cevap verince hepsine birden cevap veriyor biliyor musunuz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…