Gta 4'ü medium ayarlarda bile oynarken zaman zaman oyunda FPS 20'lerde gezebiliyor. İşlemcinin darboğaz yaptığını düşünmüyorum. Recep Baltaş youtube yorumunda bir kişiye cevap olarak fx 6100 ile 960'ın darboğaz yapmayacağını belirtmişti. Benim sistemimde böyle bir problem olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca Battlefield 4'te hikaye modunda ultra ayarlarda, Far Cry 3'te high ayarlarda, Crysis 3'te orta ayarlarda sıkıntısız çok akıcı bir şekilde takılma olmadan oynayabiliyorum. Monitörüm 1080p, işletim sistemim Windows 7 64 bit (orjinal değil).
Denildiği gibi optimizasyon sorunları olan bir oyun GTA IV zaten, ancak oyun orjinal mi ? Son sürüm mü yüklü ? Ekran kartı sürücüleriniz güncel mi ? Bunlarda birer etken tabii.
Ha birde istersen EFLC oynayabilirsin, arkadaşım GTA IV oynayamadığından (Optimizasyon sorunun dolayı) EFLC oynuyordu ve kasmıyordu sanırım. Sana da onu önerebilirim
Oyunum ve saydığım oyunlar orjinal, sürücülerim güncel, zaten otomatik güncelleme açık steamden. Windows 8.1 64 bit'in fiyatı biraz uygun olsa bugün geçerim ama malumunuz.
Ha birde istersen EFLC oynayabilirsin, arkadaşım GTA IV oynayamadığından (Optimizasyon sorunun dolayı) EFLC oynuyordu ve kasmıyordu sanırım. Sana da onu önerebilirim