FX 6300 ve GTX 770 tabanlı sistemde nelerden kısabiliriz?

SerefBeksen

Hectopat
Makaleler
6
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar bu sistemi kafayı koydum ama bütçemi aşıyor. Tatilde 3 ay boyunca çalışıp Eylül'e doğru almayı planlıyorum bütçem 1500 TL belki 1700 de olabilir. Hangi parçaları düşürmemi önerirsiniz? Ekran kartında kararlıyım onu alacağım.

Sistem güzel ama eylüle kadar ne olur bilinmez. Daha 4 ay var. Dolar ya 1.70 olur ya da 2.70 olur. Ne olur bilinmez.

Yeni nesil işlemciler çıkacak, ekran kartları çıkacak. Bu yüzden şimdiden konu açmak gereksiz. Sistem alınmadan 1 hafta önce konu açılırsa daha sağlıklı olacaktır.

Yeni nesil işlemciler çıkacak, ekran kartları çıkacak. Bu yüzden şimdiden konu açmak gereksiz. Sistem alınmadan 1 hafta önce konu açılırsa daha sağlıklı olacaktır.

Çıkacak ama yine fiyatlar yüksek olacak belki. Fikir almak için açtım.

Çıkacak ama yine fiyatlar yüksek olacak belki. Fikir almak için açtım.

Sen en son çıkanlardan almayacaksın. Bütçen yetmez. Yeni işlemciler çıktığında şimdikilerin fiyatı düşer. Arkadaşın demek istediği bu.

Ekran kartını düşürmeyi düşündüm ama her ay sistem dizmiyorum. İleriye dönük olmasını istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…