FX 6300 ve GTX 960 Sistem Nasıldır?

Makaleler
15
AMD FX 6300 4.2 GHz OC
ASUS M5a7 r2.0
ASUS STRIX GTX 960 fabrika + manuel OC 2 GB
G.Skill 16 GB 1866MHz OC RAM
1 TB WD Blue 7200RPM
120GB Samsung 850 Evo SSD

Şu an ki sistemim güçlü mü?
Not: Sistem 4 yıllıktır 2016 Ağustos ayında satın alınmıştır. Son nesil Ryzen ile karşılaştırmayınız!

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD FX 6300 4.2 GHz OC
ASUS M5a7 r2.0
ASUS STRIX GTX 960 fabrika + manuel OC 2 GB
G.Skill 16 GB 1866MHz OC RAM
1 TB WD Blue 7200RPM
120GB Samsung 850 Evo SSD

Şu an ki sistemim güçlü mü?
Not: Sistem 4 yıllıktır 2016 Ağustos ayında satın alınmıştır. Son nesil Ryzen ile karşılaştırmayınız!
Işlemciyi değiştirebilirseniz hoş olabilir.

Elinizde böyle bir sistem varsa gayet yeterli 1080 low ayarlar için ama ikinci el alacaksanız ben olsam tercih etmem.
Monitörüm 768P bu yüzden ayarları en yükseklere alabiliyorum. Monitör almayacağım. İşlemciyi 8370 yapabilirim. Bu PC'yi uzun süre kullanmayı düşünüyorum bana yetiyor. Ki zaten ekonomi kötü olduğundan maddi açıdan desteğim de yok.
Windows 10 Pro 1909 son sürüm bu arada.

Son düzenleme:
İşlemci konusunda duvara 500 ile toslamış bir sistem.

Bitmiyor böyle yorumlar. Yahu arkadaş adamın bütçesi bu kadarına yetiyor demek ki neden hemen böyle yorumlar yapıyorsunuz ki?

Elinizde böyle bir sistem varsa gayet yeterli 1080 low ayarlar için ama ikinci el alacaksanız ben olsam tercih etmem.

Size alıp almayacağınız sorulmamış hocam.

Monitörüm 768P bu yüzden ayarları en yükseklere alabiliyorum. Monitör almayacağım. İşlemciyi 8370 yapabilirim. Bu PC'yi uzun süre kullanmayı düşünüyorum bana yetiyor. Ki zaten ekonomi kötü olduğundan maddi açıdan desteğim de yok.
Windows 10 Pro 1909 son sürüm bu arada.

Dostum kullan geç bu forumdaki adamların yorumlarına aldırma hiç. Bende imzadaki sistemi kullanıyorum senelerdir en ufak sorun yaşamıyorum. Elime bir yerden HD6850 geçecek onunla kullanacağım bir süre daha sonra ise RX 570 yada 580 alıp devam edeceğim. Şuan ki dolar kuru ve donanımların fiyatlarından dolayı sıfır sistem bizim gibi insanlar için lüks kalıyor artık. Elimizdekilerle idare edeceğiz. Bu arada Windows 10 1909 tam oturmuş bir sistem değil önermiyorum Windows 10 1809 LTSC 2019 öneriyorum performans için.

Bitmiyor böyle yorumlar. Yahu arkadaş adamın bütçesi bu kadarına yetiyor demek ki neden hemen böyle yorumlar yapıyorsunuz ki?

Size alıp almayacağınız sorulmamış hocam.

Dostum kullan geç bu forumdaki adamların yorumlarına aldırma hiç. Bende imzadaki sistemi kullanıyorum senelerdir en ufak sorun yaşamıyorum. Elime bir yerden HD6850 geçecek onunla kullanacağım bir süre daha sonra ise RX 570 yada 580 alıp devam edeceğim. Şuan ki dolar kuru ve donanımların fiyatlarından dolayı sıfır sistem bizim gibi insanlar için lüks kalıyor artık. Elimizdekilerle idare edeceğiz. Bu arada Windows 10 1909 tam oturmuş bir sistem değil önermiyorum Windows 10 1809 LTSC 2019 öneriyorum performans için.
Arkadaş sistemin güçlü olup olmadığını sormuş. Ryzen ile karşılaştırmasan bile bu dönemde aman aman bir işlemci değil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı