O oguzhan-fırtına Kilopat Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2014 #1 Yardımcı olur musunuz? Bütçem en fazla 1500-1600 TL.
F {[FURKAN]} Hectopat Katılım 5 Mayıs 2014 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2014 #2 Bu sistemi alabilirsin.
O oguzhan-fırtına Kilopat Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2014 #3 {[FURKAN]} dedi: Bu sistemi alabilirsin. Eki Görüntüle 16772 Genişletmek için tıkla... Bütçemi aşıyor sağ ol. Bir de Amd'nin kendi soğutucusuyla hiçbir şey yapamıyorsun. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2014
{[FURKAN]} dedi: Bu sistemi alabilirsin. Eki Görüntüle 16772 Genişletmek için tıkla... Bütçemi aşıyor sağ ol. Bir de Amd'nin kendi soğutucusuyla hiçbir şey yapamıyorsun.
O OceanWave Ziyaretçi 18 Ağustos 2014 #4 Hiç bir şey yapamazsın? Çok biliyormuş gibi konuşuyorsun birde. Boşa mı koyuyorlar fanı? Her şeyi yapabilirsin sadece ses yapar o kadar.
Hiç bir şey yapamazsın? Çok biliyormuş gibi konuşuyorsun birde. Boşa mı koyuyorlar fanı? Her şeyi yapabilirsin sadece ses yapar o kadar.
O oguzhan-fırtına Kilopat Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2014 #5 Silinen üye dedi: Hiç bir şey yapamazsın? Çok biliyormuş gibi konuşuyorsun birde. Boşa mı koyuyorlar fanı? Her şeyi yapabilirsin sadece ses yapar o kadar. Genişletmek için tıkla... Bunları ben demiyorum yetkililler diyor. Ayrıca yakın bir arkadaşım da var. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2014
Silinen üye dedi: Hiç bir şey yapamazsın? Çok biliyormuş gibi konuşuyorsun birde. Boşa mı koyuyorlar fanı? Her şeyi yapabilirsin sadece ses yapar o kadar. Genişletmek için tıkla... Bunları ben demiyorum yetkililler diyor. Ayrıca yakın bir arkadaşım da var.