Fx 6300 ve MSI GTX 760 tabanlı sistem toplama

Hangisi Olmalı?

• GTX 760 + Fx 6300

Oy: 4 26,7%
  • R9 280 + Fx 6300

Oy: 11 73,3%

• Oy verenlerin toplamı
    15

efecan44

Hectopat
Daha fazla  
İleride 4 GB ram eklemek şartıyla iyi. İntel fanboylar birazdan basar ama GPU ve CPU Kasma yapmaz... Hayırlı olsun...

İleride 4 GB ram eklemek şartıyla iyi. İntel fanboylar birazdan basar ama GPU ve CPU Kasma yapmaz... Hayırlı olsun...
Eyvallah kardeşim beni yarı yolda bırakmaz değil mi ve kaç sene götürür sence? Çok sağol.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemciyi kesinlikle i5 serisinden tercih etmeni öneririm. Bir iki ay sonra fx6300'e soğutucu alman gerekicek çünkü 8 gb ram olan sistemde de çok ısınan bir işlemci yani 4 gb ram darboğaz yapar, en iyisi inteldir. Eğer ben amd işlemci istiyorum dersen 8 gb ram ve soğutucu almanı öneririm.

Yorumun için teşekkürler kardeşim. Bütçem 1750TL. Ona göre toplasan bir bakayım zahmet olmazsa.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu sistem senin için harika bir seçim olur. Ram 4 olmasın. Anakart asus veya msi arasında kaldım ona sen karar vermelisin

Gerçekten bu soruna net cevap veremiyorum çünkü çok yakın bir günde sistem topluycam fakat gtx760 mı alsam r9 serisine mi yönelsem kararsızlığı var. Ram corsair 8 gb yaparsan tabikide problem olmaz yapabilirsin.

İndirimde bir AMD R9 280 bak kendine. Bütçeyi zorla bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…