FX 6300 ve MSI R7 370 Uyumluluğu

Kaan1122

Hectopat
Merhaba. Ben Amd Fx 6300 işlemci ve Msi R7 gaming 2g 255 bit 2gb ekran kartı almak istiyorum. Sizce bu ikili beni yarı yolda bırakır mı?
Gta 5 gibi oyunları açar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD candır ama AM3+ ölü bir platform, bulaşma derim. Yakın fiyata i3 6100'ü almanızı öneririm. Sistemi baştan mı topluyorsun yoksa zaten elinde diğer bileşenler mevcut mu? Eğer öyleyse şimdiki PSU'nu filan da söylersen daha iyi olur.

AMD candır ama AM3+ ölü bir platform, bulaşma derim. Yakın fiyata i3 6100'ü almanızı öneririm. Sistemi baştan mı topluyorsun yoksa zaten elinde diğer bileşenler mevcut mu? Eğer öyleyse şimdiki PSU'nu filan da söylersen daha iyi olur.
Öncelikle Merhaba.i3 6100 gerçekten çok iyi bir işlemciymiş bunu birkaç video izleyerek gördüm.Ama bu işlemci soket 1151 istiyor.Benim anakartım ise amd uyumlu.Şimdi bir anakart alsam bütçemi aşıyor.Oyüzden Şöyle bir karar verdim msi gtx 750 ti twinfrozrgaming 2gb 128 bit ekran kartı+amd fx 6300 almaya karar verdim ikisi 850 lira oluyor.Ve bu ikili iyi işler yapıyor gibi.İnternette birkaç video izledim gta v i high ve very high'da açabiliyor siz ne dersiniz bu duruma bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı