FX 6300 ve R7 370 Düşük FPS

emreji61

Kilopat
Arkadaşlar geçen hafta 1000 TL'ye toplama bilgisayar almıştım. PC şu şekilde;

-AMD FX 6300
-Gigabyte AM3+ anakart
-8GB 1600 MHz RAM
-ASUS STRIX 2GB 256 Bit R7 370
-1 TB Seagate Barracuda HDD
-500 Watt HDD

PUBG'yi akıcı bir şekilde oynayamıyorum FPS 40-70 civarı. Acaba işlemciyi turbo bosst ile 4.1 GHz''ye çıkarsam akıcılık elde edebilir miyim? Yoksa sorun monitör kaynaklı mı? Elimde ilkokuldan kalma(üni biteli 4 yıl oldu ) Casper 60 Hz 19 inç monitör var ve 200 TL'ye Samsung 932gw 2ms 75 Hz monitör buldum bunu alsam sorun çözülür mü? Ve ya ne gibi bir güncelleme ile sorunum çözülür? Sürçü lisan ettiysem affola...

Son düzenleyen: Moderatör:
Pubg'den aldığınız FPS değerleri gerçekten o sisteme göre gayet güzel Monitör'ünüz 30Hz olmalı 200 TL'Ye öyle özellikte bir monitör güzel gibi almanızda fayda var, Ayrıca 8 GB RAM daha ekleyerek dropların önüne geçmiş olursunuz.

Hocam sorun çok büyük ihtimalle işlemciden kaynaklanıyor. Amd’nin ryzen serisinden önceki işlemcilerini beğenmiyorum hem çok ısınma yapıyorlar hem de performansları pek yeterli değil, Mhz arttırma muhabbetini yapsanız bile farkın çok değişeceğini sanmıyorum şu anki değerler zaten o kasaya göre iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…