N Neutral Ziyaretçi 1 Kasım 2014 #11 Eğer güzel bir soğutucu alıp (ki zaten Zalman H1 incelemesinde soğutucu alacağından bahsetmişsin) 4.5GHz / 4.7GHz yaparsan harika olur. Ayrıca stok soğutucu ile 4GHz rahatlıkla çıkarabiliyorsun. İleride güzel bir i5 işlemci alıp keyfine bakarsın. Darboğaz yapmaz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Eğer güzel bir soğutucu alıp (ki zaten Zalman H1 incelemesinde soğutucu alacağından bahsetmişsin) 4.5GHz / 4.7GHz yaparsan harika olur. Ayrıca stok soğutucu ile 4GHz rahatlıkla çıkarabiliyorsun. İleride güzel bir i5 işlemci alıp keyfine bakarsın. Darboğaz yapmaz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
A allgoes Hectopat Katılım 22 Haziran 2014 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2014 #12 Al sana her şey dahil sistem. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Kasım 2014
Ahmet Altınok Kilopat Katılım 24 Temmuz 2014 Mesajlar 199 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2014 #13 Neutral sen h81 anakatrt önermişsin onda oc yapılıyor mu ?
Ahmet Altınok Kilopat Katılım 24 Temmuz 2014 Mesajlar 199 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2014 #15 Ben oc yapmayı bilmiyorum umarım forumdan biri bana yardımcı olur. Neutral sistem 1459 tl oldu max 1300 ayırabilirim.
Ben oc yapmayı bilmiyorum umarım forumdan biri bana yardımcı olur. Neutral sistem 1459 tl oldu max 1300 ayırabilirim.