FX 6300 ve R9 270 Tabanlı Sistem Toplama

veli-903

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Ben yeni sistem alacağım, FX 6300 ile R9 270 darboğaz yapar mı? Alırsam pişman olur muyum?

Darboğaz yapmaz ama Overclock ile uğraşmıosanız Fx 6300 yerine i3 4170 öneririm.

Son düzenleme:
kardeşim bende aynı sistemi kullanıyorum. kesinlikle intel'e yönelmelisin ve amd'den uzak durmalısın. İşlemci desen çok kötü güncelleme diye bir şey yok. Ekran kartı desen sıcaklık sorunu var. Şimdiki oyunları orta düşük ayarlarda oynatıyor.

Benim sana önerim bütçeni biraz daha arttırıp İ5'li ve GTx 960 li sistem toplamalısın. hem daha performanslı ve güncel.

güncellikten söylemek istediğim üreten firma artık ürününe önemi, göstereceği hizmeti kısıtlıyor. Yani güncel bir sistem toplamak şart bu devirde ve bu ülkede.

Benim bütçemi yükseltme gibi bi imkânın yok 2000tl limit ekran kartının markası nedir kasadan dolayı olabilir

Markası sapphire kasa geniş güzel psu filan ama o karttan uzak dur.

Sapphire alacakdim Vazgeçtim işlemci olarak g3258 almayı düşünüyorum şu anlık bunları almayı düşünüyorum ekran kartı olarak R9 380 almayı düşünüyorum MSI 2gb modeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…