FX-6300 ve R9 270X sisteme PSU önerisi

kaves

Hectopat
Daha fazla  
İşlemci FX-6300
RAM DDR3 8 GB
Ekran kartı R9 270x
SSD Sandisk 120 GB
Kasa Aerocool-Cruisestar-Advance
Şu anki PSU Everest EPB-4900B 350W

Bu güç kaynagı sisteme yeter mi? Yetmez ise önereceginiz düşük bütçeli PSU nedir? Teşekkürler.

500W PSU zar zor besler bu sistemi. Bu markanın 600W PSU'sunu almak daha iyi olur.
Hayır, açıkçası ben size katılmıyorum. Güç kaynağı 12V kanalından 444W verdiği için bir sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum.

Hayır, açıkçası ben size katılmıyorum. Güç kaynağı 12V kanalından 444W verdiği için bir sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum.
O işlemci tam yükte 100W çekiyor, ekran kartı da tam yükte 270W güç çekiyor. Diğer parçaların da 20W çektiğini varsayıyorum. Hepsi 390W etti. İşlemciye, ekran kartına OC yapılırsa bu değer artar. PSU bu kadar güç vermeye çalışırken zorlanır, fazla fan sesi çıkarır. Almışken 600W almakta fayda var.

Hayır, ekran kartı yükte 180W güç çekiyor. Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayalım.

Hayır, ekran kartı yükte 180W güç çekiyor. Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayalım.
Aynen dostum ben yanlış grafiğe bakarak yorum yapmışım, teşekkürler uyarı için.
O sistem oyunlarda 300W civarı güç çekeceğinden arkadaşın önerdiği 500W'lık PSU fazlasıyla yeterli gelecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…