FX 6300 ve R9 280 sistem yükseltme

Enesylm4z

Hectopat
Daha fazla  
AMD - FX 6300 3.5 Ghz
8 GB DDR3 1333Mhz
R9 280 DUAL-X
ASUSTeK Computer INC. M5A78L-M LX3 (AM3R2)
465GB Western Digital WDC WD5000AAKX-00KJ3A0 ATA Device

Ben PUBG gibi oyunlarda daha çok FPS için hangi bileşeni değiştirmem lazım ?
Ve anakart Ryzen 1500X'e uyumlu mudur ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartın 1500X ile uyumlu değil, RAM'ler de uyumlu. Ryzen sisteme geçeceksen yeni Anakart ve DDR4 RAM de alman gerek, aynı şekilde Coffee Lake işlemcilere geçersen de bu iki bileşen değişecek. Ryzen ve Coffee Lake işlemcilere geçersen FPS miktarın daha da artacak. FX işlemcilerin tek çekirdek performansı rezalet. Ayrıca bütçen varsa daha güçlü bir ekran kartı da alabilirsin. Şu an piyasada ekran kartları aşırı derecede pahalı güncelleme yapacaksan ekran kartı için sana epey pahalıya patlar. R9 280 modelinden de 1050 Ti modeline geçme sakın, ekran kartını değiştireceksen, minimum RX 570-470 modellerine geç. Bu modellerde Bitcoin, stok sorunu ve Dolar yüzünden epey pahalanmış durumda. Bütçen varsa duruma göre GTX 1060-RX 580-480 modellerinden birini tercih et, bu modellerde yine pahalı. Eski nesil güçlü kartlara da yönelebilirsin.

Aklımdan şey geçti. Donanım Arşivi V3
Çoğu kişi memnun arkadaşım'da da var o da memnun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video mu? R3 yerine R5 işlemcilerine geçmen daha doğru olur. R9 280 ile 1050 Ti ise performans olarak birbirine yakın kartlar. 1050 Ti biraz daha performanslı, ancak geçmeye değecek bir fark değil.

Aynen bu video. Şuanki dolar ile bu kasa 2.600 ₺ ve ben bunu almaya karar verdim. Bana mantıklı gelen kasa bu oldu

Bilgisayarımı burada satılığa koyamıyorum 100 mesaj yapmadım diye ya.

Aynen bu video. Şuanki dolar ile bu kasa 2.600 ₺ ve ben bunu almaya karar verdim. Bana mantıklı gelen kasa bu oldu
Sistemi sipariş etmeden önce sistemdeki işlemciyi R3 1200 yerine R5 1500x veya R5 1600 olarak değiştirmeni tavsiye ederim. Tercihine göre 300-400tl arası daha fazla ödeyeceksin ama aradaki farka değecek. R3 almak akıl kârı değil şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…