FX-6300 ve R9 280X Sistem hakkında görüşleriniz nedir?

Emre Bal

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni sistem almayı düşünüyorum. Oyun için olucak eksikler veya önerileriniz varsa güzel olur.

Şimdiden teşekkürler.

Sistem güzel alabilirsiniz. Sadece o monitörde sadece vga girişi var, dvi girişi olan bir monitör seçmelisiniz.

Ekran kartını Turboduo veya Toxic modellerinden alabilirsin. Denildiği gibi monitörü değiştirebilirsin. Ayrıca RAMleri de 1866 MHz seçebilirsin.

bişey daha sorcam hoparlör almama gerek var mı biraz acemiyim de uzun ömürlü olsun istiyorum

Sisteminiz gayet iyi.Msi r9 280x'ten çok memnun kalacağınıza kesinlikle eminim.Şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın.

bu bilgisayar beni 4-5 sene idare etsin istiyorum oyunları artık high-ultra da falan oynamak istiyorum belki daha sonra parça filan değiştirirm

Bunu da söylemem de fayda var.Hoparlör almanızda fayda var yoksa ses kasanın içinden gelecektir tekrar saygılarımla.

Fx 6300 r9 280x e darbogaz yapmaz mi bende bilmiyorum ama forumlarda yazanlar oluyor .

Bu parçalarla 3-4 yıl çok rahat kullanırsınız.Tüm oyunları high-ultra ayarlarda rahatlıkla oynayabilirsiniz.Zaten adı üstünde.R9 280x.Her oyunu sorunsuz açabilecek bir kart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…