Emre Bal Hectopat Katılım 2 Eylül 2014 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2014 #1 Arkadaşlar yeni sistem almayı düşünüyorum. Oyun için olucak eksikler veya önerileriniz varsa güzel olur. Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar yeni sistem almayı düşünüyorum. Oyun için olucak eksikler veya önerileriniz varsa güzel olur. Şimdiden teşekkürler.
Grapis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2013 Mesajlar 1.434 Makaleler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Eylül 2014 #2 Sistem güzel alabilirsiniz. Sadece o monitörde sadece vga girişi var, dvi girişi olan bir monitör seçmelisiniz.
Sistem güzel alabilirsiniz. Sadece o monitörde sadece vga girişi var, dvi girişi olan bir monitör seçmelisiniz.
Arteezy Hectopat Katılım 5 Haziran 2014 Mesajlar 526 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mühendis 2 Eylül 2014 #3 Ekran kartını Turboduo veya Toxic modellerinden alabilirsin. Denildiği gibi monitörü değiştirebilirsin. Ayrıca RAMleri de 1866 MHz seçebilirsin.
Ekran kartını Turboduo veya Toxic modellerinden alabilirsin. Denildiği gibi monitörü değiştirebilirsin. Ayrıca RAMleri de 1866 MHz seçebilirsin.
Emre Bal Hectopat Katılım 2 Eylül 2014 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2014 #4 bişey daha sorcam hoparlör almama gerek var mı biraz acemiyim de uzun ömürlü olsun istiyorum
A A.yigityazici Hectopat Katılım 14 Temmuz 2014 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2014 #5 Sisteminiz gayet iyi.Msi r9 280x'ten çok memnun kalacağınıza kesinlikle eminim.Şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın.
Sisteminiz gayet iyi.Msi r9 280x'ten çok memnun kalacağınıza kesinlikle eminim.Şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın.
Emre Bal Hectopat Katılım 2 Eylül 2014 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2014 #6 bu bilgisayar beni 4-5 sene idare etsin istiyorum oyunları artık high-ultra da falan oynamak istiyorum belki daha sonra parça filan değiştirirm
bu bilgisayar beni 4-5 sene idare etsin istiyorum oyunları artık high-ultra da falan oynamak istiyorum belki daha sonra parça filan değiştirirm
A A.yigityazici Hectopat Katılım 14 Temmuz 2014 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2014 #7 Bunu da söylemem de fayda var.Hoparlör almanızda fayda var yoksa ses kasanın içinden gelecektir tekrar saygılarımla.
Bunu da söylemem de fayda var.Hoparlör almanızda fayda var yoksa ses kasanın içinden gelecektir tekrar saygılarımla.
Emre Bal Hectopat Katılım 2 Eylül 2014 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2014 #8 çok teşekkür ederim
B Burak Erol Hectopat Katılım 27 Ağustos 2014 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2014 #9 Fx 6300 r9 280x e darbogaz yapmaz mi bende bilmiyorum ama forumlarda yazanlar oluyor .
A A.yigityazici Hectopat Katılım 14 Temmuz 2014 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2014 #10 Bu parçalarla 3-4 yıl çok rahat kullanırsınız.Tüm oyunları high-ultra ayarlarda rahatlıkla oynayabilirsiniz.Zaten adı üstünde.R9 280x.Her oyunu sorunsuz açabilecek bir kart.
Bu parçalarla 3-4 yıl çok rahat kullanırsınız.Tüm oyunları high-ultra ayarlarda rahatlıkla oynayabilirsiniz.Zaten adı üstünde.R9 280x.Her oyunu sorunsuz açabilecek bir kart.