Fx 6300 ve R9 280X Sistem Nasıldır?

İkilemde kaldım ya.
Powercolor r9 280x turboduo + 8 GB ram mi
Sapphire R9 280x dual-x oc + 4 GB ram mi

Vram'a bakarak ileriye yönelik olduğunu düşünmek çok yanlış bir düşünce. Ekran kartında Ram 1080 p veya 1440 p monitörler içindDaha iyi görüntü almasını sağlar. Ekran kartında Bant Genişliği ( Bit ), soğutma, ısı alışverişini sağlayan boruların bakır olması, fan boyutu, Cuda çekirdeği, önbellek hızı gibi özelliklere bakarak seçerseniz daha performanslı olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
R9 280x ler zaten 384 bit. İkilemde kaldım işte 2 marka arasında.

RAM'ler 1866 olsun. Onun dışında gayet iyi. Ekran kartında Sapphire tercih edebilirsiniz. Zaten diğerlerinde stok yok.
Şöyle bir durum var. Eğer sapphire ekran kartını alırsam ram i 4 GB almak zorundayım şimdilik. Powercolor ekran kartı alırsam rami 8 gb alabilirim.

Evet stokta çok az r9 280xler var zaten. 4 Gb ram bana 2 3 ay yeter mi ? Yani sorun yaşatır mı oyunlarda veya nette gezinirken?

Bence Powercolor olanı al üstüne de 8 gb ram al. Zaten ikisi de 280X bir eksiklik hissetmezsin niye bir de sonradan Ram'i 8 gb çıkarmak için uğraşasın ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…