FX-6300 ve R9 280X Sistem Toplama

AMD 1866MHz öneriyor diye herkesin "RAM'leri 1866MHz yap." demesi çok ironik. 1600MHz ile 1866MHz arasında fark yok ki güzel kardeşim, işlemci kendini ayarlamıyor 1866MHz'de çalışayım diye. Eğer fark olduğunu söylüyorsanız, buyrun testleri de bekliyorum o vakit.

Ramlerde aynı markada aynı modelde 1600 mhz ile 1866 mhz arasında sadece 10 TL fark var. Almışken 1866 mhz yazması için bile 10 TL fark verilebilir.Bu yüzden ramleri 1866 seçicem.
Kasa olarak ta dediğiniz kasa hoşuma gitti. Yalnız sıvı soğutmanın hava soğutmasından daha etkili ve sessiz olacağını düşünüyorum. Hyper 212 nin daha iyi olmasının sebebi ney acaba?

AMD işlemciler RAM hızına Intel'e oranla daha duyarlıdır da ondan. Intel'de 1600 ile 2133 arasında performans farkı %2 bile zor olurken, AMD'de RAM hızlanınca bu doğrudan performansı etkiler.

Sıvı soğutma bana göre gereksiz. Oyun bilgisayarları için Hyper serisi gayet yetiyor. Seidon 120V'den daha iyidir bana göre.

@Silinen üye, Performansı etkileyen testler/kanıtlar bekliyorum.

Silencio alıp da pişman olan çok insan var. Sizin alacağınız sıvı soğutma olan Seidon 120V gürültülü çalışır.

Arkadaş testlere kafayı takmış. 2 gün önce de alanlar o kasayı memnun değil diyordum. Al işte bir kanıtı daha. Ayrıca Hyper 212 Evo ile Seidon 120V ile karşılaştırılamaz. Birisi giriş seviyesi sıvı soğutma, diğeri elite hava soğutma.
@Silinen üye forumda konu açalım mı? (Anket)

Silencio alıp da pişman olan çok insan var. Sizin alacağınız sıvı soğutma olan Seidon 120V gürültülü çalışır.

Eğer Hyper 212 yerine Seidon 120V de karar verirsem. CM 693 + Seidon 120V birlikte satılıyor onu alacağım. Fakat bu yanlış bir seçim olacaksa farklı bir kasa ve soğutucu önerebilirsiniz.

Corsair 300R 80 Plus 600W kasasına bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…