Pylon bir tık daha iyi bir model zaten ama sistem epey düşük, RX 560 var. Doğru düzgün yüke bile girmeyecek PSU. Üzerine Pylon hakkında çok daha fazla bilgiye sahibiz. Orta seviye bir sistemde Pylon seçimi elbette daha sağlıklı olur. PK550D kötü bir model değil, yine rahatlıkla tercih edilebilir.
Hangisini alırsa alsın bu sistem için fark göremeyecekti yani. 100 TL ucuz olsun diye PK550D önerdim.
Ek bilgi: NZXT C550 ile Pylon 550 (veya 650 modelleri) aynı üreticinin aynı platformunu kullanıyorlar. İçi neredeyse tamamen aynı. Testlerde ufak farklılıklar mevcut biraz.
PSU Tier List will help you to choose the best PSU out of hundreds of models on the market. From budget to the highest end Power Supplies.
cultists.network
Şu var da tierlist ezbere bakılabilecek bir yer değil. Kafanızda fikir oluşturur iyi hoş ama irili ufaklı pek çok detayı kaçırırlar. Tierlist yapmaktan ziyade bize gönderilen güç kaynaklarının içini detaylıca incelemeye devam etmeyi düşünüyoruz. Çünkü epey eksik o konuda bu kategori. Bir tanesini yapmıştık zaten arkadaşımla.