FX-6300 yükte 70 derece

Birde yetersiz güç kaynağı da sistemdeki donanımlara ısı oluşturabiliyor.

FX serisinin kendi stok soğutması gerçekten çok yetersiz ben FX-8150 Black edition ile 85leri görmüştüm yükte ve sıcak havada ŞuanThermaltakeNIC F3 kullanıyorum ve ısınma sorunumu çözdüm. Bütçene uyuyorsa bu soğutucuyu tavsiye ederim.

Yükte 70 derece gayet normal. Benim emektar 3470 90 dereceyi görüyor tam yük altında. Zaten yaz aylarındayız havalar sıcak, eskiye göre sıcaklıklar bir tık yükselecektir. Ancak sizin işlemcinizin sıcaklığında hiçbir problem yok.

İşlemcinin sıcaklık sınırına baktığımda 70.5 derece olduğu söyleniyordu. En ufak bir yük durumunda 70'e yaklaşması pek normal görünmüyor. Galiba tek çözüm düzgün bir soğutucu almak.

Benim işlemci 90 derece yükte. Benim işlemci için de 85 derece öneriliyor ancak uzun süredir yükte 90 derecede çalıştırıyorum. Henüz bir sorun çıkmadı. Sizin işlemci benimkinden 20 derece daha serin çalışıyor üstelik. Zaten genel olarak değerlendirilirse yükte 70 derece normal bir değer. Yeni soğutucu almanıza lüzum görmüyorum ben.

Bende 4100 var hocam böyle ısınma görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…