Fx 6300'lü R9 285'li sistem

Önceki sayfada anakartın altında 3 adet farklı kasa tavsiyesinde bulundum. 2 vatan 1 teknoseyir sitesinden indirimde bir ürün. Bugün sistem toplasam onu alırım.
600 watt kullanmıyacam neden alayım deme fazla watt göz çıkartmaz. Uzun saatler kullanacaksan fazla ısınmaz yıpranmaz buda uzun yıllar sağlıklı kullanımını sağlar.
Çok uzun saatler kullanacaksan en azından Bronze+ sertifikası ön plana çıkar. Vereceğin farka elektrik faturasını görünce değer dersin. Hatta o zaman kasa ve PSU güç kaynağını ayrı al derim.

Kredi kartım yok o yüzden vatandan elle almayı planlıyorum vatandan uygun birşey bulamazmıyız ?

Dediğin kasayı vatana söslesem temin ederler mi ?

Bu güç kaynağını alıcam kasa önerilerinizi bekliyorum.
Xigmatek Tauro Serisi 80Plus 600W Güç Kaynağı - Vatan Bilgisayar

İntel i5 4460 2014 mayıs Haswell işlemci, 2012 model 6300'e göre oyunlarda daha iyi bir FPS sağlıyor. Bu bütçe ile render yapıcam diyordan AMD almalısın, ama oyun oynayacaksan intel attığım videoda belli oluyor. Ben 6300 alıyım oc yaparım diyorsan almalısın fakat daha öyle bir işlemci alıp oc yapanını görmedim, o yüzden intel işlemciye yönelmeni öneriyorum. Ekran kartı olarak r9 280x öneriyorum, benim de asus 280x'im var uzun bir araştırma sonrasında oyunlarda daha iyi performans sunduğunu öğrendim aldım gerçektende öyle. Yeni ekran kartı daha iyi olur diye bir kural yok monitörün 4k ise r9 285 almanı öneririm. Bu bütçe ile render yapıcam diyordan AMD almalısın, ama oyun oynayacaksan intel. AMD destekli oyunda (bf4) 9590 geçen bir işlemciyi tavsiye ediyorum attığım videoda belli oluyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…