BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.856 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2016 #21 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodan yararlan.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodan yararlan.
Cemsahinx Megapat Katılım 21 Kasım 2015 Mesajlar 366 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2016 #23 BERWAR dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodan yararlan. Genişletmek için tıkla... Bu videoda ki sürüm eski sürüm, aynı tema mevcut değil şu an. Yeni güncel olan sürüm ile nasıl açabilirim ?
BERWAR dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodan yararlan. Genişletmek için tıkla... Bu videoda ki sürüm eski sürüm, aynı tema mevcut değil şu an. Yeni güncel olan sürüm ile nasıl açabilirim ?
E Eden Dust Ziyaretçi 27 Aralık 2016 #24 Cemsahinx dedi: Bu videoda ki sürüm eski sürüm, aynı tema mevcut değil şu an. Yeni güncel olan sürüm ile nasıl açabilirim ? Genişletmek için tıkla... Sağ tık>Radeon Ayarları>Ekran>Virtual Super Resolution yazması lazım onu aç daha sonra oyuna girince görürsün çözünürlükleri.
Cemsahinx dedi: Bu videoda ki sürüm eski sürüm, aynı tema mevcut değil şu an. Yeni güncel olan sürüm ile nasıl açabilirim ? Genişletmek için tıkla... Sağ tık>Radeon Ayarları>Ekran>Virtual Super Resolution yazması lazım onu aç daha sonra oyuna girince görürsün çözünürlükleri.
Cemsahinx Megapat Katılım 21 Kasım 2015 Mesajlar 366 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2016 #25 Silinen üye dedi: Sağ tık>Radeon Ayarları>Ekran>Virtual Super Resolution yazması lazım onu aç daha sonra oyuna girince görürsün çözünürlükleri. Genişletmek için tıkla... Altında desteklenmiyor yazıyor.
Silinen üye dedi: Sağ tık>Radeon Ayarları>Ekran>Virtual Super Resolution yazması lazım onu aç daha sonra oyuna girince görürsün çözünürlükleri. Genişletmek için tıkla... Altında desteklenmiyor yazıyor.
E Eden Dust Ziyaretçi 27 Aralık 2016 #26 Cemsahinx dedi: Altında desteklenmiyor yazıyor. Genişletmek için tıkla... Desteklemesi lazım ben mi yanlış biliyorum? 200 serileri desteklemiyor olabilir bir araştırsana.
Cemsahinx dedi: Altında desteklenmiyor yazıyor. Genişletmek için tıkla... Desteklemesi lazım ben mi yanlış biliyorum? 200 serileri desteklemiyor olabilir bir araştırsana.
Cemsahinx Megapat Katılım 21 Kasım 2015 Mesajlar 366 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2016 #27 Silinen üye dedi: Desteklemesi lazım ben mi yanlış biliyorum? 200 serileri desteklemiyor olabilir bir araştırsana. Genişletmek için tıkla... Böyle bir konu var: AMD VSR Çözünürlük Desteği
Silinen üye dedi: Desteklemesi lazım ben mi yanlış biliyorum? 200 serileri desteklemiyor olabilir bir araştırsana. Genişletmek için tıkla... Böyle bir konu var: AMD VSR Çözünürlük Desteği
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.856 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2016 #28 R9 280X desteklemiyor. Güncelleme ile geleceği söylentileri vardı, demek ki gelmemiş. Mimari olarak eski bir kart olduğu için desteklemiyor.
R9 280X desteklemiyor. Güncelleme ile geleceği söylentileri vardı, demek ki gelmemiş. Mimari olarak eski bir kart olduğu için desteklemiyor.
Cemsahinx Megapat Katılım 21 Kasım 2015 Mesajlar 366 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2017 #29 Murat5038 Hocam battlefield 1'de multiplayer olarak kasmalar oluyor bazen. Bunun sebebi işlemciden mi kaynaklanıyor ? Yoksa darboğaz mı oluyor ? Veya monitör yüzünden mi Fps düşüklüğü yaşıyorum ? Monitör 7 senelik'de.
Murat5038 Hocam battlefield 1'de multiplayer olarak kasmalar oluyor bazen. Bunun sebebi işlemciden mi kaynaklanıyor ? Yoksa darboğaz mı oluyor ? Veya monitör yüzünden mi Fps düşüklüğü yaşıyorum ? Monitör 7 senelik'de.
D Deadpool1533 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2016 Mesajlar 1.045 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2017 #30 İşlemciyi 8350 veya daha üst bir model alıp darboğaz sorununu ortadan kaldırabilirsiniz.