FX 6350 Sistem

• Konuyu başlatan Lyâi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 1.243

Lyâi

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben yeni bir sistem topladım sizede danışmak istedim. Sistemim şu şekilde ( listem biraz uzun olacak :) ).

-ASUS R9 280X DirectCU II TOP 3GB GDDR5 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı
-ASUS M5A97 R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 Anakart
-AMD FX X6 6350 Soket AM3+ 3,9GHz 14MB Cache 32nm İşlemci
-CORSAIR CARBIDE SERİSİ™ 400R 80PLUS 750W MidT ATX SİYAH KASA
-CORSAIR 8GB (2x4GB) Vengeance DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit Ram
-SEGATE 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk
-ASUS DRW-24F1ST 24X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI
-COOLER MASTER HYPER 212 EVO İŞLEMCİ SOĞUTUCU
-LOGITECH G300 GAMING MOUSE
-LOGITECH G103 GAMING KEYBOARD - TR LAYOUT
-COOLER MASTER SİCKLEFLOW 120MM MAVİ LED SESSİZ FAN (4 adet)

Hepsi %30 indirimle 2763 liraya oluyor. İşlemcide alan bazı kişiler güç tüketiminin yüksek olmasından şikayetçi hepsi keşke FX X6 6300 alsaydım diyor. Sizce FX X6 6300'mü almalıyım?

Sistem hakkında yorumlarınız ve sorularıma cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

Merhaba,
Kasa cok pahali olmus. Vatanbilgisayar'dan ''Zalman Z3 Plus kasa ve Corsair VS Serisi 650W guc kaynagi'' alin. Corsair kalitesinde super bir kasa.
Kasadan artacak parayi ekran kartina koyun ve eger butceniz yeterse ''Powercolor R9 290 PCS+'' alin. (1225TL)
Yetmezse de ASUS GTX770 (950TL) veya Sapphire R9 290 TRI-X O.C. alin.
FX 6350 yerine, daha kullanisli olan FX 8320 veya 8350 secin. İslemci sogutucu gayet guzel sogutur. Buz gibi yapar.

Onerilerim budur, hayirli olsun.

Merhaba,
Kasa cok pahali olmus. Vatanbilgisayar'dan ''Zalman Z3 Plus kasa ve Corsair VS Serisi 650W guc kaynagi'' alin. Corsair kalitesinde super bir kasa.
Kasadan artacak parayi ekran kartina koyun ve eger butceniz yeterse ''Powercolor R9 290 PCS+'' alin. (1225TL)
Yetmezse de ASUS GTX770 (950TL) veya Sapphire R9 290 TRI-X O.C. alin.
FX 6350 yerine, daha kullanisli olan FX 8320 veya 8350 secin. İslemci sogutucu gayet guzel sogutur. Buz gibi yapar.

Onerilerim budur, hayirli olsun.

Kablo saklama için kauçuk delikleri olduğu için o kasayı seçtim en nefret ettiğim şeydir kablo karmaşası. Önerebileceğiniz kablo saklama özellikli ucuz bir kasa var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kablo saklama için kauçuk delikleri olduğu için o kasayı seçtim en nefret ettiğim şeydir kablo karmaşası önerilerin için teşekkürler.
Z3 de mukemmeldir, bundan emin ol. Kablo saklama yerleri de guzel. Fazla paran gidecek kasaya, haberin olsun. Ekran kartina yatirman daha iyi.

Z3 de mukemmeldir, bundan emin ol. Kablo saklama yerleri de guzel. Fazla paran gidecek kasaya, haberin olsun. Ekran kartina yatirman daha iyi.

Şimdi incelemesine baktım. Gerçekten harika bir kasa aşık oldum diyebilirim. Çok saolun sizin sayenizde böyle bir kasam olacak. Yanında 4 fan ile geliyormuş 1 tane daha alırım tüm fan yuvaları dolmuş olur. Fanl yönlerinin iyi konumlandırılmasıyla kasa çok soğuk olacak diye düşünüyorum. :) 

Ekran kartına 1000 lira kaldı. 1000 liraya önerebileceğiniz bir kart varmı? Topladığım sistemdeki kartı çok beğenmiştim aslında :) .

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı