ercan akça Hectopat Katılım 16 Eylül 2014 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2014 #1 Selam herkese, iki gün önce topladığım pc nedenini anlamadığım bir sekilde ara ara ağırlaşıyor. Yardımlarınızı bekliyorum, sistemim şöyle; Fx6350 işlemci Asus m5a 97 r 2.0 anakart Asus r9 270 ekran kartı Corsair2x2gb 1333 mhz ddr3 ram Wd caviar blue sata 3 500gb hdd Thermaltake smart power 650w psu Sanırım ram ve sabit diskten kaynaklanıyor galiba. Bütçem yetmediği için onları değiştirmemiştim. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Eylül 2014
Selam herkese, iki gün önce topladığım pc nedenini anlamadığım bir sekilde ara ara ağırlaşıyor. Yardımlarınızı bekliyorum, sistemim şöyle; Fx6350 işlemci Asus m5a 97 r 2.0 anakart Asus r9 270 ekran kartı Corsair2x2gb 1333 mhz ddr3 ram Wd caviar blue sata 3 500gb hdd Thermaltake smart power 650w psu Sanırım ram ve sabit diskten kaynaklanıyor galiba. Bütçem yetmediği için onları değiştirmemiştim.
B Burak Gönül Megapat Katılım 5 Eylül 2014 Mesajlar 279 Yer Uşak Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2014 #2 Sistem iyileştirmeleri, güncelleştirmeleri ile belki bu bahsettiğin ağırlaşmadan kurtulabilirsin. Bunların yanında, SSD düşünebilirsin sistemin için.
Sistem iyileştirmeleri, güncelleştirmeleri ile belki bu bahsettiğin ağırlaşmadan kurtulabilirsin. Bunların yanında, SSD düşünebilirsin sistemin için.
Oğuzhan Yıldırım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2014 Mesajlar 1.338 Makaleler 25 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mimar 21 Eylül 2014 #3 Kesinlikle SSD almalısın.
By_Castor Hectopat Katılım 2 Eylül 2014 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2014 #4 Bilgisayar açıldığında görev yöneticisinden işlemciyi en çok kullanan başlangıç programını kapatmayı deneyebilirsiniz. Techno Günler
Bilgisayar açıldığında görev yöneticisinden işlemciyi en çok kullanan başlangıç programını kapatmayı deneyebilirsiniz. Techno Günler
F f0restwOw Ziyaretçi 21 Eylül 2014 #5 SSD+Advanced System Care Pro+CCleaner Pro+Güncel Driver= GG EASY
Oğuzhan Yıldırım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2014 Mesajlar 1.338 Makaleler 25 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mimar 21 Eylül 2014 #6 SSD üzerine orijinal virüs programı kurup, windows güncelleştirmelerini yaptıktan sonra başka bir şeye gerek yok. Harici yazılımlar gereksiz.
SSD üzerine orijinal virüs programı kurup, windows güncelleştirmelerini yaptıktan sonra başka bir şeye gerek yok. Harici yazılımlar gereksiz.
F f0restwOw Ziyaretçi 21 Eylül 2014 #7 Oğuzhan Yıldırım dedi: SSD üzerine orijinal virüs programı kurup, windows güncelleştirmelerini yaptıktan sonra başka bir şeye gerek yok. Harici yazılımlar gereksiz. Genişletmek için tıkla... Harici yazılımlar bana fayda etti.
Oğuzhan Yıldırım dedi: SSD üzerine orijinal virüs programı kurup, windows güncelleştirmelerini yaptıktan sonra başka bir şeye gerek yok. Harici yazılımlar gereksiz. Genişletmek için tıkla... Harici yazılımlar bana fayda etti.
ercan akça Hectopat Katılım 16 Eylül 2014 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2014 #8 Teşekkürler arkadaşlar denicem