FX 6350 ve R9 280X Tabanlı Sistem Toplama

Göktuğ İnal

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ve Technopat;
Ben bir sistem topladım. Parçalar birbirine uyuyor mudur ? Özellikleri iyi midir ? Bir yardımcı olursanız sevinirim. @Recep Baltaş

• İşlemci:Amd FX-6350 3.9GHz Soket AM3+ İşlemci
  • Anakart: Asus Crosshair V Formula-Z AMD 990FX/SB950 2400 MHz (O.C.) DDR3 Soket AM3+ ATX
  • Ekran kartı: Sapphire Amd Radeon R9 280X DUAL-X 3GB 384Bit GDDR5 Ekran Kartı
  • SSD: Sandisk Standart 128GB Sata 3.0
  • Sabit Disk: WD Red 1TB NAS Intellipower Sata3 3,5'' Sabit Disk
  • RAM: G.Skill RipjawsX 8GB(2x4GB) 1600 MHz DDR3
  • Güç Kaynağı: Cooler Master Silent Pro M2 850W 80+ Bronze 135mm Fanlı
  • İşlemci Soğutucusu: Cooler Master RR-212E-16PK-R1 Amd + İntel Hyper Kasa Fanı
  • Kasa: Aerocool XPredator X1 Devil Red Edition Çift USB 3.0 Port, Fan Kontrolcülü Kırmızı Mid-Tower

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemin dengesiz olmuş. NAS sabit disk ne işine yarayacak ?

Daha iyisini önerirsen neyi önerirsin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartı Asus M5A97 alıp ve SSD'yi sonra alıp ekran kartını R9 290X alabilirsiniz. WD Blue serisinden 1TB hard disk yeterli. 750 watt güç kaynağı yeterli.

kardeş 290x e sadece ona istiyor bende ilk başta ondan alıcaktım ama 750 w güç kaynağı istiyo diye düştüm erkan kartından kıstım anakartı yükselttim seneye aynı ekran kartından almak için

M5A97 anakart yeterli. Diğer anakartıda alasanız oyunda performans farkı olmayacak. Siz dediğimi yapın. Seneye SSD alırsınız.

hayır anlatmak istediğim sizin önerdiğiniz ekran kartı çok güçlü power istiyor 750 w sadece o yani 1100 w power almak zorunda kalacağım diyorum ya hani anakartı yükselttim ki aynı ekran kartından alayım çift ekran kartı kullanayım onu demek istiyorum

Analadım sizi. Düzgün bir türkçe kullansaydınız anlardım. Arkadaşım her oyun CrosFirex ya da SLI desteklemiyor. Bu yüzden tek ekranb kartı kullanırsan daha iyi olur. İki tane R9 290X alacağına bir tane R9 295X2 alırsın. Daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…