FX 8120 ve RX 480 Sistem

Bot Faruk

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarıma birkaç değişiklik yapmak istiyorum.

Ekran kartını : MSI RX480 4GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 ekran kartı ile değiştirmek istiyorum.

İşlemciyi darboğaz eder mi ? Ederse işlemci olarak tavsiyeleriniz nelerdir ? Anakartı değiştirmeli miyim ?

asdasdadsasdasd.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gayet iyi görünüyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada da CPU kullanımı maksimum 90 gördüm. Bence gayet iyi. Ayrıca anakart değişimine gerek yok. Ben de 8350'yi düşünüyordum.

Bilgisayarıma birkaç değişiklik yapmak istiyorum.

Ekran kartını : MSI RX480 4GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 ekran kartı ile değiştirmek istiyorum.

İşlemciyi darboğaz eder mi ? Ederse işlemci olarak tavsiyeleriniz nelerdir ? Anakartı değiştirmeli miyim ?

Eki Görüntüle 212890

Ben RX 480 in bahsettiğin sürümünü PCI Express 2.0 a kadar destekleyen anakart da kullanıyorum. İşlemcim Fx8350.

Herhangi bir dar boğaz yaşamadım. Senin işlemcin ile benimki arasında sadece hız farkı var. Açıkçası ben çok sıkıntı yaşanacağını düşünmüyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı