FX 8150 ikinci el sistem alınır mı?

Siya

Megapat
Başlığa donanım parçalarını yazmam gerekiyordu fakat ekran kartının modelini bir türlü anlayamadım, dolayısıyla böyle açtım kusura bakmayın.

Yaşadığım yerde ikinci el sistem kovalıyorum da, şu sistemi gördüm. Sizce ederi nedir bu kasanın?

O Ekran kartı ne öyle be Vega 64 falan mı 459 dolar yazılmış. Fiyatlarda yalandan yazılmış gibi gözüküyor. En fazla 2300 TL eder herhalde. Fiyatını sorup buraya yazın ki size yardımcı olalım daha iyi sistem önerebiliriz belki.

Bakkaldan bilgisayar alınmaz. İyi ki buraya konu açmışsınız. Bence ederi yok. Ben 500 ya da 1000 liraya satıyorsa alırım başka türlü bu sisteme asla para vermem. Şu anki piyasa incelemesinde 4000 lira olduğunu söylemiş arkadaş. Pekala diyoruz ve konuyu kapatıyoruz. Bütçenizi yazın, bir konu açın arkadaşlar güncel bir sistem toparlayacaktır size.

Cevap veren arkadaşlara teşekkürler. Siz böyle diyorsanız vazgeçiyorum sistemden. 3250 tl fiyat belirlemişti, ben de 2000 tl’ye düşerse almayı düşünüyordum açıkçası. İyi ki açmışım konuyu.

Bütçem sıfır alacak kadar yok maalesef. Aslında vardı, fakat dolardan dolayı vazgeçip paramı başka bir şeye harcamıştım. Şuan 2000 tl’den fazla harcayamam. Dolayısıyla ikinci el sistemler bakıyorum hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…