FX 8150 RX 560 sisteme Frisby Foem FPS-G50F12B 500W PSU yeter mi?

Yorumlardaki kargom hemen geldi gibi yorumlardan bahsetmiyorum zaten kullanmla ilgili yorumlar olarak söyledim.

Kullanılan malzeme iç kalitesi rezalet ve V12 kanalı çok kötü bilip bilmeden yorum yapmayın.

Kendim de kullanıyorum dediğim gibi bir sorun görmedim ve deneyimimi paylaşıyorum dilediğim gibi de paylaşırım size ne oluyor anlamadım.

Kendim de kullanıyorum dediğim gibi bir sorun görmedim ve deneyimimi paylaşıyorum dilediğim gibi de paylaşırım size ne oluyor anlamadım.

Sizde sorun olmadı diye illa niye kalitesizi önerelim? Diğer PSU'lara gore sorun çıkartma olaslığı yüksek bir ürün. Daha kalitelileri varken neden bunu alsın?
Bu forumda Frisby, Rampage vb. tarzı PSU'lar tavsiye etmiyoruz.

Son düzenleme:

Ben bende olmadı al demiyorum zaten bütçem buna yetiyor demiş bende kendim kullandım bir sıkıntı çıkmadı kullanmadan öneri yapanlara dikkat et araştırarak al şeklinde yanıtladım başkasına sormama gerek yok tabii siz nasıl anlıyorsanız.

Haklısınız ama size sorun olmadı demek konu sahibine sorun olmaz demek değil.

Konu sahibi bu PSU ile sorun yaşarsa yaşadığı sroun sistemine de zarar verebilir, o zaman ne siz yanında olursunuz ne ben yanında olurum. Bozulmuş parçalarıyla kalır ortada.

Benim attığım VX Plus da aman aman bir ürün değil ama durduk yere yanacak bir ürün de değil.

Frisby alıyorum ozaman saol

Ben bende sorun olmadı al demedim tekrar söyledim genel olarak arkadaşın attığı öneriyle yorumların alakası bile yok öneri yerine alma patlar diyorlar düzgün bir şey önerin ona baksın o zaman o kadar çok biliyorlarsa senin attığın en ideal zaten onu tercih ediceğinden eminim.

Frisby alıyorum ozaman saol
Arkadaşın attığını alabilirsin

@borisyeisar

Haklısınız bu markalara biraz nefret var bu forumda. Nedenini arama yerine "PSU patladı" yazarak öğrenebilirsiniz. Markası başka demeyin Everest, Frisby, Rampage aynı fabrikadan çıkan aynı ürünler. Hatta direk aynı şirket adı altında satılıyorlar diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…