FX 8300 GT 710 sistem performans sorunu

AnlGrkm

Decapat
Yer
Adana
Daha fazla  
Meslek
Müdür Yrd.
Oyun esnasındaki değerlerimin düşüklüğünü çok merak ediyorum. Örn. 40 ping ile oynadığım ve ekstra durumlar haricinde donma vs. yaşamadığım CS:GO oyununu sizden sonra MSI Afterburner ile denedim ve gözlerime inanamadım. Sanırım sizi daha fazla izlesem bu sorunu anlayabilirdim ancak benim sizi kısa süre içerisinde takip etmemden aldığım sonuç olarak sistem arası bir uyuşmazlık sonucuna ulaştım. PUBG'de 20-10 FPS arası veriyor ama onu zaten oynayamıyordum çok donuyordu ekran kartım yetmiyor diye düşünüyordum sanırım daha başka sorunlarım var. Ancak biraz tez canlığı olduğumdan ötürü yerimde duramadım ve gecenin bu saati size yazma gereği duydum. Sizce ne yapmam gerekiyor? Aşağıdaki ekte bilgisayarımın özelliklerini ve oyun esnasında MSI Afterburner açık iken değerleri gösteren fotoğrafları gönderiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartınız yetersiz kalıyor. Başka bir sorunu yok sisteminizin. GTX 1050 Ti ekran kartını öneririm size.
Teşekkür ederim öncelikle mesajınız için. Önerinizi dikkate alacagım. Hatta bunu baska bir arkadas okuyor ve elinde gtx 1050 ti varsa özelden yazabilir.. pekaala işlemci hızı normal mi yani 3.3 ghz 8 cekirdek olan islemci buradaki hızı 800 gosteriyor. Sizin bu konuda ki düşünceniz nedir?

Ekran kartiniz yetersiz arkadaş hakli fakat 1050 Ti almak şuanda cok mantiksiz. 1100 tl civarina RX570 modelleri mevcut. 1050 ti dan daha güclu ve fiyatı da uygun.
Orada gorünen 800 ekran karti VRAM hızıdir. Islemcinizin hizi degildir.

Ekran görüntüsünde CPU hızı yok, GPU bellek hızı 800 olarak gözüküyor. Tabiri caizse GT x10 kartlar sadece ekrana görüntü vermeye yarıyor, oyun oynamak için uygun değiller. Ucuza ikinci el GTX 750 Ti alıp yükseltme yapılabilir, PSU yeterli gözüküyor.

Ekran kartınız çoğu güncel oyunda size sorun yaratacaktır nedeni ise oyun için değil de ofis ve ya medya PC’lerinde kullanılmak için yapılan bir kart. Genel önerim RX580 4GB almanızdır eğer ki bütçeniz az ise de 1050 Ti yerine RX570 almanız daha mantıklı olacaktır.

Ekran kartını değiştirin bütçeniz nedir? Ekran kartı için.
700-1.000 Tl arası şuan alabilirim
PSU kaç WATT markası nedir?
750 wat nagas ao750 bronze powersupply
700 TL - 1000 TL bütçem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…