L Lygophobic Hectopat Katılım 18 Ağustos 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2015 #1 Merhaba arkadaslar, islemcimi overclock yapmak istiyorum bu konu hakkinda pek bilgili degilim o yuzden bu konuyu aciyorum. Oncelikle islemcim; AMD FX 8300. Sogutma olarak islemcide Cooler Master Hyper tx3 evo var. Anakart ise MSI 970A G43 Diger konulara baktim herkes CPU-Z adli bir programla degerleri atmis gerekli olabilir diye ben de koyuyorum. Simdiden hepinize tesekkur ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Aralık 2015
Merhaba arkadaslar, islemcimi overclock yapmak istiyorum bu konu hakkinda pek bilgili degilim o yuzden bu konuyu aciyorum. Oncelikle islemcim; AMD FX 8300. Sogutma olarak islemcide Cooler Master Hyper tx3 evo var. Anakart ise MSI 970A G43 Diger konulara baktim herkes CPU-Z adli bir programla degerleri atmis gerekli olabilir diye ben de koyuyorum. Simdiden hepinize tesekkur ederim.
Tisy Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2015 Mesajlar 2.608 Makaleler 3 Çözümler 5 11 Aralık 2015 #2 Her işlemcinin çıkıcağı frekans farklıdır ama buradan yararlanabilirsiniz.