FX 8300 RX 570 Sistemin değişim vakti geldi mi?

bilal78341

Femtopat
Merhabalar. Aşağıdaki sistemi şu an aktif olarak kullanıyorum. Sizde değişim vakti geldi mi, halen iş yapar mı, fikrinizi almak istiyorum

-ASUS M5A97 anakart
-FX 8300 işlemci
-RX 570 8 GB Ekran Kartı
- G.Skill 1866 MHz CL9 16 GB RAM
-480 GB Adata SU630 SSD
-500 GB HDD
-Zalman Kule tipi soğutucu
-Cooler Master 600W PSU

İşlemcini bir tık daha yükseltmeni öneririm Ryzen'a geçebilirsin ama o da yeni bir anakart demek ve DDR4 RAM'ler demek bu 3'ünü değiştirirsen iyi olur ekran kartı idare eder 2-3-4 yılda çıkacak oyunlara.

Ekran kartı ve RAM güncellemesi yapmanıza gerek var mı bilemedim açıkçası ama RAM'lerin frekansı biraz düşük isteğe bağlı değiştirebilirsiniz RAM'leri de.

Ekran kartı ve RAM güncellemesi yapmanıza gerek var mı bilemedim açıkçası ama RAM'lerin frekansı biraz düşük isteğe bağlı değiştirebilirsiniz RAM'leri de.
Hocam öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Malesef işlemcim 1866 Mhz ram ile tam uyumlu çalışıyo ve daha yüksek Mhz değerini desteklemiyor. O yüzden şuan maksimumunu kullanıyorum.

Halen idare eder ancak bütçe varsa Ryzen 5 3600 + B450M-S2H + 16GB DDR4 yükseltmesi iyi olur.

Öncelikle yorumlarınız için herkese teşekkür ederim. Aslında şuan COD Warzone u rahatlıkla yüksek ayarlarda oynayabiliyorum. Sistemimde bi sıkıntı yok. Benim asıl sormak istediğim sistemim halen iş görürken ve belirli bir ederi varken satıp yenilemeli miyim yoksa dibine kadar kullanıp o zaman en güncel olan sistemi mi almalıyım?

Dibine kadar kullanın ve paranız biriksin. 4. nesil Ryzen işlemciler de yoldayken şu anlık yükseltmeye gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…