FX 8300 sistem toplama

Tirador

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben yeni bir kasa toplamak istiyorum en yüksek bütcem 2.800 TL
ve ben bu kasa ile League of legend, CS:GO tarzı oyunlar oynamak + yayın yapmak istiyorum.

Sistem ;

Anakart : MSI 970A SLI KRAIT EDITION AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHz(O.C.) USB 3.1 Anakart

İşlemci : AMD FX X8 8300 Soket AM3+ 3.3GHz 16MB Önbellek 95W 32nm İşlemci

Kasa + power suplly : ZALMAN Z3 PLUS 600LE 600W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA

SSD : Kingston 240GB HyperX FURY Sata 3.0 Cache SSD (Okuma 500MB / Yazma 500MB)

HDD : WD 3.5" 1TB Caviar Black Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk

Ekran kartı : MSI R7 370 GAMING 2G GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı

DDR3 RAM : CORSAIR 8GB (2x4GB) Vengeance Pro DDR3 1866MHz CL9 Kırmızı Soğutuculu Ram

İşlemci soğutucu : COOLER MASTER TPC 775/1150/1155/1156/1366/2011&AM2/AM3/FM1/FM2 İŞLEMCİ SOĞUTUCU

Bu sistem ile bu verimi alabilir miyim ? Ekran kartı çıkışlarından DVI'ı VGA dönüştürücüsü ile kullanmayı düşünüyorum bir problem yaşar mıyım ?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim herkese, iyi günler :)

Dosya Ekleri

• donanım.PNG
    donanım.PNG
    34,8 KB · Görüntüleme: 269
Son düzenleyen: Moderatör:
Konu sahibinin topladığı sistem "2800 TL ile nasıl çöp bir sistem toplanır?" sorusunun cevabı olmuş adeta :D.
İşin şakası bir yana gerçekten olmamış sistem. Yukarıda arkadaşın önerdiği sistem kat kat daha iyi.
bu sapphire aşkı ne ben anlamıyorum kardeş , ayrıca benim yaptıgım sistemde hiç fena değil.

Sapphire de diğerleri gibi iyi bir markadır. Ben o markayı almam diyorsanız MSI R9 380 GAMING 4GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı alabilirsiniz.

Sizin sisteminiz o bütçeye göre kötü bir sistem. Almak isterseniz orası ayrı tabi ama benim önerdiğim sistemden hem daha fazla performans alırsınız hem de geleceğe yönelik olur. İleride FX 8300 işlemciyi değiştirmek isterseniz o soket işlemcide daha ötesi yok. Anakartı da rami de çöpe atmanız gerekir. Fakat Intel Skylake alırsanız sadece işlemciyi değiştirmeniz yetecektir ki zaten i5 6400 sizi uzun yıllar götürür.

Sapphire de diğerleri gibi iyi bir markadır. Ben o markayı almam diyorsanız MSI R9 380 GAMING 4GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı alabilirsiniz.

Sizin sisteminiz o bütçeye göre kötü bir sistem. Almak isterseniz orası ayrı tabi ama benim önerdiğim sistemden hem daha fazla performans alırsınız hem de geleceğe yönelik olur. İleride FX 8300 işlemciyi değiştirmek isterseniz o soket işlemcide daha ötesi yok. Anakartı da rami de çöpe atmanız gerekir. Fakat Intel Skylake alırsanız sadece işlemciyi değiştirmeniz yetecektir ki zaten i5 6400 sizi uzun yıllar götürür.
işlemci intel ram amd biraz saçma olmazmı ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı